A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Скільки зекономили учасники акції «Твоя Енергонезалежність» від ТОВ «Чернігівгаз Збут»

Дата: 15.04.2021 19:10
Кількість переглядів: 356

У серпні-вересні минулого року ТОВ «Чернігівгаз Збут» запропонував своїм клієнтам придбати газ за літніми цінами на весь опалювальний сезон, у рамках акції «Твоя енергонезалежність». За півтора місяці дії акційної пропозиції споживачі забронювали понад 1,2 мільйони кубометрів блакитного палива загальною вартістю 5,86 млн гривень. Це дало клієнтам компанії можливість зекономити більше, ніж 3,2 мільйони гривень протягом зимового періоду.

Нагадаємо, що торік акція «Твоя енергонезалежність» від ТОВ «Чернігівгаз Збут» проходила у три етапи, участь у ній взяли 1248 домогосподарств, придбавши газ за цінами 4,49-5,49 гривень за кубометр.

«За умовами акції, використовувати закуплений на сезон газ учасники почали з 1 жовтня 2020 року. Уже в перший місяць опалювального сезону, коли вартість блакитного палива для населення складала 6,72 грн за кубометр, учасникам акції «Твоя енергонезалежність» вдалося заощадити на блакитному паливі 147,5 тисяч гривень. У листопаді-грудні, при вартості ресурсу 8,88 грн за кубометр, економія перевищила 1,8 мільйонів гривень», — повідомила очільниця відділу продажів фізичним особам ТОВ «Чернігівгаз Збут» Ірина Антоненко.

У середньому, на опаленні житла площею від 50 до 60 квадратних метрів і запасом газу 1200 кубометрів, клієнти ТОВ «Чернігівгаз Збут» змогли заощадити від 2,6 до 3,1 тисячі гривень. Найбільше змогли зекономити власники будинків площею від 120 квадратних метрів.

У нинішньому опалювальному сезоні жителька Чернігівського району Валентина Гріневич, завдяки участі в акції, змогла зекономити майже 9 тисяч гривень на опаленні свого будинку.

«Минулої осені, зваживши на тенденції до подорожчання газу ми вирішили вдруге взяти участь в акції «Твоя енергонезалежність» і не прогадали. У вересні ми придбали паливо на весь сезон за ціною 4 гривні 99 копійок, а вже в жовтні вартість газу для споживачів зросла більше, ніж на 30% у порівнянні з тією, за якою газ купили ми. Тож економія стала відчутною. Але найприємніше те, що цієї зими вдома було тепло й затишно. Ми сподіваємося, що й на наступний сезон зможемо запастись газом у рамках цієї акції», — розповіла Валентина Гріневич.

Завдяки своїй завбачливості, за весь опалювальний період, учасники акції «Твоя енергонезалежність» змогли зекономити 3,24 млн гривень. Найбільше заощадили жителі великих міст: Чернігова — більше мільйона гривень, Прилук — 206,6 тисяч гривень, Ніжина — 185,8 тисяч гривень. У районах економія теж помітна:

Чернігівський район 294,8 тисяч гривень;

Козелецький район 179 тисяч гривень;

Бобровицький район 157,9 тисяч гривень;

Носівський район 145,9 тисяч гривень;

Бахмацький район 145,3 тисяч гривень.

Варто зазначити, що в цьому опалювальному сезоні учасникам акції «Твоя енергонезалежність» вдалося не лише відчутно зекономити кошти, а і вдало спрогнозувати витрати палива. Так, із замовлених на сезон 1 мільйона 207 тисяч кубометрів газу, невикористаними залишилося лише 86 тисяч кубів, для порівняння в першій акції викуплено було 2,40 мільйона куб.м, а використано лише 1,21.

Наразі, 469 учасників акції мають переплату 418 тисяч гривень за невикористаний взимку газ. Нагадаємо, якщо споживач не використав весь обсяг придбаного газу, кошти можуть бути повернуті на його рахунок або зараховані як оплата за наступний період. Відповідні шаблони документів розміщено на офіційному сайті компанії.

Чернігівгаз Збут. Надійний та зручний для кожного!


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь