A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини Чернігівщини

Про поширення інформаційних матеріалів із запобігання та протидії торгівлі людьми

Важливим напрямом державної політики є протидія торгівлі людьми. Сучасне рабство – серйозне порушення прав людини. Форми експлуатації та вербування активно змінюються, що вимагає реагування та інформування громадян.

17:33 09.02.2021

Кого з клієнтів ТОВ «Чернігівгаз Збут» не торкнулося зростання вартості газу?

Питання вартості природного газу сьогодні обговорюють не лише у високих кабінетах, а і практично на кожній кухні та лавці біля під’їзду. Зростання ціни палива, ще влітку спрогнозоване експертами газового ринку, збурило українців, які були не готові розраховуватися за ресурс за його ринковою вартістю.

11:20 27.01.2021

Про участь у вебінарі

З метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малого і середнього підприємництва, створення сприятливих умов для ефективного функціонування бізнес-середовища обласною Програмою розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 роки передбачені заходи щодо інформаційної та консультаційної підтримки суб’єктів бізнесу та осіб, які бажають розпочати власну справу.

16:34 19.01.2021

Розподіл газу - невід’ємна складова енергетичної безпеки регіону

З початку січня поточного року у всіх регіонах України зростає соціальна напруга та виникають акції протесту з приводу зростання тарифів на комунальні послуги – постачання електроенергії та газу, тепла та води, розподілу газу тощо. Учасники цих акцій протесту звертаються в тому числі до місцевих органів влади із закликами вплинути на ситуацію та шукати шляхи її вирішення. В цій ситуації, що склалася, вчергове наголошуємо -  АТ «Чернігівгаз» не має ліцензії на постачання природного газу, не продає його, не займається транспортуванням газу та, відповідно, не впливає на формування ціни газу, до складу якої входить транспортування.

12:11 15.01.2021

ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» постачає газ за одним з найнижчих тарифів

Майже півроку для побутових споживачів газу працює новий ринок. Завдяки новим правилам на ринку газу в Україні, споживачі отримали можливість обирати постачальника в залежності від вартості та якості послуги.

10:39 15.01.2021

ТОВ «Чернігівгаз Збут» пропонує спланувати витрати наперед

Планування витрат — один із найбільш дієвих способів економити кошти сімейного бюджету. У грудні поточного року ТОВ «Чернігівгаз Збут» пропонує клієнтам обрахувати майбутні витрати на природний газ на наступний місяць. У грудневих платіжках клієнти отримають не лише рахунок за природний газ, спожитий у листопаді, а й обсяг очікуваного споживання в грудні.

12:44 08.12.2020

ТОП запитань про розподіл газу

Пройшов майже рік, відколи в Україні розділили платежі за газ як товар та його доставку (розподіл). За цей час у ЗМІ було опубліковано десятки чи й навіть сотні статей, знято сюжетів, але й досі іноді у побутових розмовах споживачі, які використовують газ, говорять – чому я маю платити за доставку?

14:35 03.12.2020

З початку року працівники АТ «Чернігівгаз» виявили більше 150 втручань у мережі, які загрожували безпеці

За 10 місяців 2020 року на Чернігівщині газовики виявили понад 150 втручань у газорозподільні системи споживачами, серед яких несанкціоновані приєднання та відновлення газоспоживання, пошкодження або втручання в роботу лічильників тощо. Такі втручання – це пряма загроза безпеці людей.

08:19 03.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь