A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини Чернігівщини

У рамках Проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб»

В Чернігівській області БО "БФ "Стабібізейшн Суппорт Сервісез" за підтримки УВКБ ООН та відповідно до запиту було розроблено Дорожню карту для внутрішньо переміщених осіб (у додатку).

11:36 17.10.2022

ТОВ «Чернігівгаз Збут»: одна платіжка замість двох і зручний графік оплати електроенергії та її розподілу

Все більше клієнтів команди постачальників ТВІЙ ГАЗЗБУТ, до якої входить ТОВ «Чернігівгаз Збут», користується можливістю сплачувати за електричну енергію та її розподіл через постачальника. В такий спосіб підприємці суттєво економлять час – взаємодіючи лише з одним персональним менеджером постачальника замість двох, та спрощують ведення бухгалтерії.

11:49 11.08.2022

Післявоєнна Україна має базуватися на мережі спроможних громад - АМУ

Радниця Голови Асоціації міст України з муніципальних питань Оксана Продан розповіла про співпрацю органів місцевого самоврядування, центральної влади та міжнародних партнерів, про обов’язкові умови для залучення міжнародного фінансування та про необхідність розвитку культури, економіки та безпекових рішень для України після Перемоги.

14:36 18.07.2022

Нафтогаз забезпечує газом більшість українців: що потрібно знати

З 1 травня 2022 року до реєстру Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» підключені 8,8 млн українських домогосподарств, які отримували газ від постачальника «останньої надії» (ПОН), відповідно до річного тарифного плану «Фіксований» з однією з найвигідніших цін на ринку — 7,96 грн/куб. м (з ПДВ, без вартості транспортування). Укладати додаткові договори не потрібно, адже перехід відбувся автоматично. Відповідаємо на найбільш поширені питання.

14:35 18.07.2022

“Чернігівгаз Збут” повернув клієнтам 1,1 млн грн переплат

Станом на 8 липня 2022 року ТОВ “Чернігівгаз Збут”, що працює під брендом ТВІЙ ГАЗЗБУТ, повернуло клієнтам - побутовим споживачам понад 1,1мльйон гривень переплат та помилково сплачених у травні коштів за спожитий природний газ.

14:59 11.07.2022

До уваги споживачів газу!

Незалежно від того, чи змінився ваш постачальник газу, розподіл (доставку) газу продовжує здійснювати компанія АТ «Чернігівгаз», яка є єдиним оператором газорозподільних мереж на території Чернігівської області.

08:54 01.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь