A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини Чернігівщини

До високого сезону Укрпошта та eBay запустили спільну кампанію на підтримку українських МСБ

Всі підприємці, що зареєструються на платформі з 25 жовтня до кінця року, матимуть спеціальні умови. Так, для нових бізнес-клієнтів комісія за магазин на eBay протягом перших трьох місяців складатиме 0%. Також вони отримають підвищені ліміти на виставлені для продажу товари, доступ до навчального курсу і супровід персонального менеджера, який допоможе налаштувати магазин і запустити промо товари. Деякі клієнти також зможуть отримати додатково до 200 безкоштовних оголошень та спеціальну підтримку від команди eBay. Щоб скористатися цією спеціальною пропозицією від Укрпошти та eBay експортерам достатньо перейти за посиланням та заповнити форму https://export.ebay.com/ua/ukraine_post/  

09:32 25.11.2021

ТОВ «Чернігівгаз Збут»: за місяць заборгованість побутових споживачів зросла на 91 млн грн

За підсумками жовтня прострочена заборгованість побутових клієнтів ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», зросла на 32,8%. Наразі споживачі природного газу заборгували 370,6 мільйонів гривень. За підсумками вересня сума протермінованих фінансових зобов’язань складала 279 мільйонів гривень.

09:21 25.11.2021

Мешканці гуртожитків платитимуть за газ як юридичні особи

Мешканці відомчого житла та гуртожитків, власниками яких є юридичні особи, залишилися поза межами дії Меморандуму щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання тепла та гарячої води в опалювальному сезоні 2021–2022 років, укладеного між Урядом, «Нафтогазом» та органами місцевого самоврядування.

09:17 25.11.2021

Щоб не залишитися без газопостачання, усі бюджетні організації мають укласти договори з постачальниками газу до 1 грудня 2021 року

В Чернігівській області 269 бюджетних установ та організацій, приєднаних до системи газопостачання. Всім бюджетним організаціям, які в цьому опалювальному сезоні планують використовувати газ, необхідно до 1 грудня укласти договори з постачальником газу.

16:15 16.11.2021

З 25 листопада на Чернігівщині розпочинається заборона вилову раків

З 25 листопада 2021 року відповідно до наказу Чернігівського рибоохоронного патруля від 12.11.2021 № 147-од розпочинається заборона на будь-який вилов раків у рибогосподарських водних об’єктах Чернігівської області.

12:22 15.11.2021

Шукаємо Е-лікарняний: 4 кроки до початку виплат

З червня 2021 року на базі реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування створено Електронний реєстр листків непрацездатності. Але незважаючи на те, що електронна система лікарняних в Україні  вже довела свою ефективність, у лікарів, роботодавців та застрахованих осіб до цього часу виникають запитання щодо порядку роботи системи електронних листків непрацездатності.

11:15 10.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь