A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини Чернігівщини

Про зміни у системі забезпечення інсуліном та що потрібно пацієнтам, аби отримувати його безоплатно

З 1 жовтня пацієнти з діабетом можуть отримати інсуліни безоплатно або з доплатою в будь-якій аптеці, яка працює за договором з Національною службою здоров'я. Вартість інсулінів аптеці відшкодує Національна служба здоров’я України.

15:49 08.10.2021

ЗЕЛЕНА КРАЇНА ДЛЯ КОЖНОГО З НАС

«Висадити 1 мільярд нових дерев за 3 роки – це цілком реально! У нас є чіткий план, досвід і ресурси. Програма Президента «Зелена країна» – це еко-ініціатива, яка важлива не тільки для нас із вами, але й для майбутніх поколінь. Долучитися до наймасштабнішої висадки дерев в історії України може кожен», – розповів голова Держлісагентства Юрій Болоховець під час прес-конференції, присвяченої старту програми.

10:14 04.10.2021

ТОВ «Чернігівгаз Збут»: газом забезпечені і до старту опалювального сезону готові!

Компанія «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», підписала контракт з НАК «Нафтогаз України», чим забезпечила сталу закупівлю природного газу для населення і 100% готовність до опалювального сезону 2021-2022 рр. Вартість ресурсу в рамках річних тарифів залишається на рівні 7,99 грн за кубометр.

10:04 04.10.2021

Споживачі замовили у «Чернігівгазу» ТО внутрішньобудинкових мереж для чотирьох тисяч приватних осель та ста багатоповерхівок

Власники газифікованих помешкань на Чернігівщині активно готуються до опалювального сезону. Щоб він пройшов стабільно та безпечно, проводять технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових систем.

15:13 30.09.2021

ТОВ «Чернігівгаз Збут»: підготовка до зими для бюджетників буде напруженою

За вісім місяців поточного року ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», поставило своїм клієнтам 136,5 млн кубометрів газу. Майже 95 % ресурсу спожили побутові споживачі, решту – бюджетні й бізнесові структури.

17:08 20.09.2021

ТОВ «Чернігівгаз Збут»: подбайте про комфортне проходження опалювального сезону завчасно

Управління соціального захисту населення в Чернігівській області почали проводити звірку списків боржників з надавачами комунальних послуг. ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», отримано список побутових споживачів для перевірки стану їх особових рахунків.

15:44 15.09.2021

Електроенергія для бізнесу без цінових «гойдалок» - тариф «Фіксований» від ТОВ «Чернігівгаз Збут»

Розуміючи потреби бізнесу у фінансовій стабільності, особливо в опалювальний сезон, ТОВ «Чернігівгаз збут» який працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», пропонує компаніям категорії малого та середнього бізнесу укласти договір постачання електроенергії на 4 квартал 2021 р. за тарифом «Фіксований».

12:43 02.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь