A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

В дарунок дітям – Новорічна казка

Дата: 27.12.2018 09:03
Кількість переглядів: 922

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового Року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято. Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання воно обов'язково здійсниться. 

Не обминув радісний, святковий настрій і дітей із малозабезпечених родин, багатодітних, дітей-інвалідів, дітей учасників АТО, дітей переселенців (незахищених верств населення), вікової категорії 6-9 років в кількості 55 осіб Варвинської об’єднаної громади. Всі діти чекали цього дня з нетерпінням – чарівна Новорічна казка з героями мультфільмів, Діда Мороза, Зими, Снігуроньки, з веселими іграми та таночками. Діти отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій, проявили уважність, спритність, ерудованість у конкурсах.

Але свято не було б справжнім святом, якби дорослі не створювали святкових див. Такі Новорічні казкові дива створили працівники Варвинського будинку культури за сприянням та підтримкою Сергія Гайдая - депутата Чернігівської обласної ради, заступника голови Аграрної партії України та голови обласної організації Аграрної партії України.

З привітальним словом до присутніх дорослих та дітей і подякою артистам будинку культури та Сергію Гайдаю виступила заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тамара Дейнека, яка побажала всім міцного здоров’я, миру та злагоди, щоб усі мрії у новому році здійснилися.

Сподіваємося, що цей святковий настрій у дітей залишиться надовго!

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь