Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Відзначили медиків громади

Відзначили медиків громади

   27 липня Україна святкування День медичного працівника. З нагоди професійного свята селищний голова Валентина САВЕРСЬКА-ЛИХОШВА та заступник селищного голови Олександр ФІЛОНЕНКО відзначили почесними грамотами та грошовими нагородами Варвинської селищної ради  працівників медичної сфери громади. За сумлінне виконання професійного обов’язку, надання кваліфікованої медичної допомоги відзначили: БУЛАЄВУ Яну Віталіївну, сестру медичну процедурного кабінету Варвинської амбулаторії КНП «Варвинський ЦПМСД» та МИХАЙЛЕНКО Валентину Леонтіївну, лікаря-стоматолога КНП «Варвинська лікарня».

15:32 26.07.2024

Вітаємо з днем медичного працівника!

Вітаємо з днем медичного працівника!

День медика, або День медичного працівника - професійне свято всіх працівників сфери охорони здоров'я. Щороку всіх українських медиків вітали в третю неділю червня. Але з 2023 року дата свята змінилася - День медика в Україні тепер відзначають 27 липня. 

14:48 26.07.2024

Міжнародний день турботи про себе 

Міжнародний день турботи про себе 

24 липня – Міжнародний день турботи про себе. Турбота про себе є ключовим елементом психічного здоров’я, що допомагає протистояти стресовим факторам, яких на сьогодні чимало. Суть турботи про себе полягає в тому, щоб навчитися розуміти власні потреби, прислухаючись до своїх емоцій та сигналів свого тіла.

14:24 26.07.2024

Шановні працівники системи охорони здоров’я,  щиро вітаємо вас із професійним святом!

Шановні працівники системи охорони здоров’я,  щиро вітаємо вас із професійним святом!

    З нагоди Дня медичних працівників, прийміть сердечну подяку за вашу віддану працю, безмежне милосердя, професійність, високу моральність та лікарську честь. Немає вищого і благороднішого покликання, аніж повертати людям здоров'я та життя, немає більш жертовної  та гуманної професії, аніж професія медика.    Сьогодні у надважкий час ви на цілодобовій сторожі людського життя. Кожен із Вас виконує надважливу функцію лікування та порятунку українців: чи то на прийомі в поліклініці, чи в операційній, чи на полі бою. Дякуємо вам за все, ангели-охоронці в білих халатах!      Прийміть найщиріші побажання міцного здоров'я, благополуччя вам та вашим родинам. Нехай ваша праця збагачується новим досвідом та добрими справами, а кожен прожитий день сповнюється гордістю за обрану професію, шаною і повагою вдячних жителів нашої громади.            

12:44 26.07.2024

Шановні працівники торгівлі громади!

Шановні працівники торгівлі громади!

  28  липня  в Україні відзначають День працівників торгівлі. Наше повсякденне життя, з його турботами і потребами, неможливо уявити без сфери торгівлі. Саме торгівля вважається однією з найбільш перспективних та інвестиційно-привабливих галузей економіки, а професія "продавець" одна з найбільш поширених і повсюдно затребуваних професій у світі.

12:42 26.07.2024

IV ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТВОРЧИЙ КОНКУРС «ЩО ДЛЯ МЕНЕ УКРАЇНА?»,  приурочений до Дня Незалежності України

IV ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТВОРЧИЙ КОНКУРС «ЩО ДЛЯ МЕНЕ УКРАЇНА?», приурочений до Дня Незалежності України

З метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання; збереження культурної спадщини Українського народу; соціальної підтримки талановитої молоді, сприяння їхній самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності; популяризації волонтерської діяльності дітей та підлітків в умовах воєнного стану, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур» / United World Cultures Foundation / UWCF (основний організатор), Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Українська молодіжна правнича асамблея проводять IV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України. 

14:29 24.07.2024

Примусова праця та торгівля людьми : як розпізнати й уникнути

Примусова праця та торгівля людьми : як розпізнати й уникнути

        З початку воєнних дій близько 7,7 мільйона українців були змушені покинути домівки й переїхати в інші регіони України та за кордон.  У зв’язку з цим для внутрішньо переміщених осіб та осіб-мігрантів зростають  ризики примусової праці та  потрапляння в ситуацію торгівлі людьми.   Конвенція  Міжнародної організації праці про примусову чи обов’язкову працю № 29, визначає примусову працю як будь-яку роботу чи службу, яку вимагають від якої-небудь особи під загрозою покарання і для якої ця особа не запропонувала добровільно своїх послуг.

14:11 24.07.2024

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ...

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ...

23 липня Варвинська громада у глибокій скорботі попрощалася із померлим захисником, військовослужбовцем Національної Гвардії України - Дербаком Володимиром Івановичем з Антонівки.

16:42 23.07.2024

Чому важливо платити за розподіл газу?

Чому важливо платити за розподіл газу?

Усі ми шукаємо комфортні умови життя і для кожного з нас вони свої – м’яка постіль, тепла квартира, велике ліжко, смачна вечеря. У гонитві ми часто не помічаємо кропітку роботу сотень спеціалістів, які об’єднані задля створення цих благ. Маленький блакитний вогник – той, завдяки якому можна приготувати сніданок, обід, вечерю; той, що завжди з нами; той, що забезпечує домівки теплом та затишком.

16:21 22.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь