A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

УВАГА! КОНКУРС ІНІЦІАТИВ!

Дата: 23.01.2019 15:22
Кількість переглядів: 732

Варвинська селищна рада оголошує конкурс на визначення кращих ініціатив жителів Варвинської об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису

Мета конкурсу: сприяння самоорганізації жителів Варвинської об’єднаної територіальної громади шляхом підтримки ініціатив громадських організацій, органів самоорганізації населення та ініціативних груп та розвиток процесу взаємодії з місцевою владою для спільного вирішення актуальних, соціально важливих проблем.

Учасники конкурсу: ініціативні групи, громадські об’єднання (ГО), органи самоорганізації населення (ОСН).

ПРІОРІТЕТИ:

  1. Благоустрій вулиць, зон відпочинку (встановлення обмежувачів руху транспорту, контейнерних площадок, озеленення та освітлення території, впорядкування кладовищ тощо).
  2. Покращення умов проживання людей з обмеженими фізичними можливостями та сімей, які опинились у важких життєвих обставинах.
  3. Організація дозвілля (проведення спортивно – масових заходів, конкурсів, концертів, святкування ювілейних дат, облаштування ігрових та спортивних майданчиків для дітей та молоді, культурно-мистецькі заходи, підтримка творчої та обдарованої молоді, облаштування місць для проведення змістовного дозвілля тощо).
  4. Покращення екологічної ситуації (створення нових зелених зон, облаштування, встановлення смітників, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, тощо).
  5. Розбудова, збереження та відновлення історично – культурної спадщини територіальної громади (ремонт музеїв, реставрація історичних пам’яток, встановлення інформаційних таблиць, відродження місцевих народних традицій та  свят, тощо).
  6. Впровадження енергозберігаючих заходів.
  7. Підтримка та розвиток освітніх, культурних і творчих ініціатив (створення умов для самовираження дітей та молоді).
  8. Розвиток фізичної культури і спорту (облаштування відкритих спортивних майданчиків та стадіонів в освітніх закладах і місцях масового відпочинку населення, ремонт та оснащення спортивних залів, у тому числі придбання спортивного інвентарю та спортивної форми);
  9. Інші суспільно-корисні соціальні проекти.

 Мінімальна сума фінансування проектів –  5 000 грн., максимальна – 50 000 грн.

Організація чи ініціативна група, що бере участь у конкурсі, повинна забезпечити не менше 25% бюджету проекту власним внеском фінансовим, або внеском своїх партнерів. Власний внесок може бути реалізований також матеріалами чи роботами учасників проекту.

В рамках відкритого конкурсу не передбачена підтримка проектів, направлених на отримання прибутків, не фінансується заробітна плата.

Прийом проектних заявок – з моменту друку оголошення у засобах масової інформації  до 29 березня 2019 року (16.00 год) Реалізація заходів – протягом 1,5 місяця з дня підписання угоди про реалізацію гранту 2019 року (червень-липень 2019 року). Оголошення результатів конкурсу – протягом 10 днів із дня закінчення прийому проектних заявок 2019 року.

Для отримання гранту проектні пропозиції можна подавати в електронній формі на адресу: varva@vsrada.gov.ua із зазначеною темою «Конкурс ініціатив» або в паперовій формі на адресу: Варвинська селищна рада вул. Пилипенка, 3 смт Варва Варвинського району Чернігівської області.

Розгляд пропозицій здійснюється двома етапами: 1) Робочою групою з розгляду ініціатив; 2) Координаційною радою, яка і здійснить оголошення переможців конкурсу ініціатив.

Ініціативи (проекти) не рецензуються і не повертаються незалежно від результатів розгляду. При подачі проекту робоча група підтверджує його отримання присвоєнням спеціального номера проекту, який повідомляється керівнику проекту.

Про позитивний розгляд проекту (ініціативи) Координаційна рада повідомляє письмово чи листом на електронну адресу та призначає дату підписання договору  після попереднього інструктажу стосовно звітності за виконання проекту.

За консультаціями можна звертатися за телефоном 2-11-90  (Оксана Миколаївна), або на електронну пошту:  varva@vsrada.gov.ua  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь