A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

У січні 2019 року платниками Чернігівщини сплачено до бюджетів майже 845 мільйонів гривень

Дата: 18.02.2019 14:43
Кількість переглядів: 576

До бюджетів усіх рівнів Чернігівської області у січні 2019 року платниками сплачено 844,6 млн грн податків та зборів. Фактичні надходження відповідного періоду минулого року перевищено на 6,9 відсотків.

За рахунок добровільної сплати податків платниками забезпечено 99 відсотків загальної суми податкових платежів. Від проведення контрольно-перевірочної роботи та застосування заходів стягнення боргу надійшло 7,6 млн гривень.

Понад половину сплачених коштів спрямовано до державного бюджету – 432,2 млн грн, що у порівнянні з січнем минулого року більше на 0,6 відс. або на 2,8 млн гривень. Приріст сплати відбувся в основному за рахунок податку на додану вартість (на 53 відс. або на 86 млн грн), податку на доходи фізичних осіб та військового збору (на 15 відс. або на 14 млн грн), податку на прибуток (на 95 відс. або на 3,4 млн грн) при одночасному зменшенні рентної плати за користування надрами (у січні минулого року крім сплати поточних зобов’язань було погашено податковий борг у сумі 100 млн гривень).

До місцевих бюджетів усіх рівнів платниками області сплачено  412,4 млн грн податків та зборів. Факт січня минулого року перевищено на 14 відс. або на 52 млн гривень. Найбільший приріст по податку на доходи фізичних осіб (на 16 відс. або на 34 млн грн), єдиному податку (на 9 відс. або на 8 млн грн), податку на майно (на 12 відс. або на 6 млн грн).

Найбільшу питому вагу у формуванні доходів територіальних громад має податок на доходи фізичних осіб (сплачено понад 239 млн гривень, що становить 58 відс. загальної суми надходжень). Також значним є вплив на наповнення місцевих бюджетів від сплати податку на майно (сплачено 56 млн грн, що становить 13,7 відс.), єдиного податку з підприємницької діяльності (майже 97 млн грн або 23,5 відс.).

Єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у січні 2019 року сплачено понад 318 млн гривень. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 25,4 відс. або на 64,4 млн. гривень.

Сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь