A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

ВІТАЄМО ЮНИХ ЧЛЕНІВ МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК !

Дата: 28.02.2019 11:23
Кількість переглядів: 1363

     Понад п’ятнадцять років в системі  діяльності освітніх закладів району, а  нині  територіальної громади поряд з участю у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з базових дисциплін триває належна і результативна,  самовіддана,  копітка і наполеглива праця педагогів по підготовці своїх вихованців до участі в конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук.  

     Цьогоріч,   23-24 лютого 2019 року науково-дослідницькі проекти на другому обласному етапі конкурсу-захисту МАН  презентували та успішно захистили Кузьміна Леся, учениця 11 класу КЗЗСО І-ІІІ ступенів «Варвинський ліцей №1» в секції «Українська література», відділення «Літературознавство, фольклористика та мистецтвознавство», тема наково-дослідницької роботи  «Особливості індивідуального стилю повісті «Одвічний дух Десни» В.Ворони: літературиний аспект»,  науковий керівник Денисенко Василь Васильович, учитель української мови та літератури;   Кива Оксана, учениця 10 класу КЗЗСО  І-ІІІ ступенів «Варвинський ліцей №1» в секції «Історичне краєзнавство», відділення «Історія», тема науково-дослідницької роботи «Педагогічні династії Чернігівської області», науковий керівник Саліенко Ірина Вікторівна, учитель математики та інформатики;  Шолом Анна, учениця 10 класу КЗЗСО І-ІІІст. «Варвинський ліцей №2» в секції «Англійська мова», відділення «Мовознавство», тема науково-дослідницької роботи  «Лінгвоаксіологічна семантика номінативних одиниць із формантом-R на матеріалах творів англійських письменників», науковий керівник Виноградська Ольга Віталіївна, учитель англійської мови;  Семенченко Тетяна, учениця 11 класу КЗЗСО І-ІІІст. «Варвинський ліцей №2» в секції  «Прикладна математика», відділення «Математика», наукові керівники Смолич Світлана Вікторівна, учитель математики та інформатики, Пронь Віктор Олексійович, учитель математики та фізики.                                                                                              

     За підсумками обласного конкурсу-захисту  визнані переможцями і нагороджені дипломами Кузьміна Леся,  Кива Оксана,  Шолом Анна – дипломами ІІ і ІІІ ступенів, Семенченко Тетяна – дипломом учасника конкурсу-захисту. Вітаємо з перемогою, юні МАНІВЦІ!

     Як і в любій справі є свої першопрохідці і свої послідовники. Ми висловлюємо слова щирої вдячності за постійну підтримку і надання методичної допомоги в написанні науково-дослідницьких проектів на конкурс-захист МАН  Дегтяренку О.В.,  заступнику директора з науково-методичної роботи , учителю біології а також Євдокимовій О.М., учителю музичного мистецтва ліцею №2 і  Щербині В.М., учителю хімії і біології Озерянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, вихованці яких були переможцями не тільки обласних, а й всеукраїнських конкурсів-захистів. А найпершою  готувала своїх  учнів до конкурсу-захисту МАН  В.В.Саверська-Лихошва, будучи заступником директора з навчально-виховної роботи  та  учителем історії Варвинської районної гімназії.

ТОЖ   МИ ЩЕ РАЗ ВІТАЄМО ЮНИХ  МАЙБУТНІХ АКАДЕМІКІВ!

     Найщиріші слова вдячності висловлюємо науковим керівникам Денисенку В.В.,Салієнко І.В.,Смолич С.В., Проню В.О. Творчої наснаги вам, мудрості, нехай кожен день буде багатим на приємні події, а у вашому серці – світло від учнівської та людської  шани, поваги і підтримки колег, успішних вам послідовників і  нових вершин.

Фото без описуФото без опису

Л.Неділько, завідувач методичним

                                                                          кабінетом відділу освіти

                                                                          Варвинської селищної ради   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь