A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

День творчості і обдарованості "На крилах злету"

Дата: 04.05.2019 10:30
Кількість переглядів: 604

Який сьогодні тут зібрався цвіт –

Громади гордість, мудрість і натхнення!

Наповнюється радістю весь світ,

Вам прославлять майбутнє й сьогодення!

 

Такими словами розпочали ведучі свято, яке стане традиційним для наших шкільних родин  - Свято обдарованості і таланту Варвинської громади «На крилах злету». Урочистості, із почуттям гордості за дітей, які з юних років утверджують своєю творчістю, розумом, силою командного духу не лише славу своїх ліцеїв, а й Варвинської об’єднаної територіальної громади, присвячені вихованцям закладів освіти і культури громади.

Вихованці закладів освіти і культури громади живуть цікавим, насиченим життям. Їм підвладні не тільки вершини науки. Наше повсякденне буття надає величезні можливості збагачувати свій духовний світ. Давно помічено: коли розширюється коло духовних інтересів людини, то зростає її творчий потенціал. І це прекрасно, адже тоді з лав вихованців виходять поети, художники, музиканти, спортсмени, керівники і просто чудові люди. Учасники свята отримали нагороди у таких номінаціях: «Інтелектуальна надія», «Гордість Варвинського краю», «Кращий краєзнавець і турист», «Творчий потенціал», «Юні олімпійці»:

Високо оцінена робота педагогічних працівників-наставників переможців в номінаціях: «Професіоналізм і новаторство», «Гордість освіти», «Талант і майстерність», «Відданість справі».

Слова вдячності тим, хто сіє добро, як  щедрий колос, дарує дитячій душі свої знання, любов, що линули з вуст ведучих, це лише краплина у морі вдячності викладачам.

Дуже добре підмітив народ, що «Від доброго дерева добрий пагінець одійде, од добрих батька і матері піде й добра дитина», саме тому ми переконані, що наші юні переможці, юні таланти не досягли б своїх результатів без доброго, теплого материнського серця, без твердої, але люблячої руки батька. Тож найтепліші вітання й найщиріші побажання за терпіння, розуміння і підтримку батькам.

Ми ще раз переконалися: нам є ким пишатися, до чого прагнути і куди рости. Є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді, педагогічної та батьківської громади, а ще велике бажання бачити своїх вихованців, своїх дітей успішними, потрібними людям і суспільству.

Свято обдарованості і таланту Варвинської громади  «На крилах злету» пройшло за ініціативи відділу освіти, дітей молоді та спорту Варвинської селищної ради та за фінансової підтримки Районної організації Аграрної партії України та Варвинської селищної ради.

Ми впевнені, що наші переможці ніколи не підуть проти своєї совісті, не будуть байдужими до долі своїх друзів, рідних, родини та України.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь