A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Позашкіллю Варвинщини славних 50

Дата: 28.05.2019 11:09
Кількість переглядів: 1172

Під вітрилами творчості летить у майбутнє Центр дитячої та юнацької творчості Варвинської об’єднаної територіальної громади, що відсвяткував своє 50-ти річчя.

Скільки пройдено вершин творчості, умінь, таланту, скільки талановитих педагогів, наставників, творчих особистостей працювало в закладі протягом 50 років. Перші кроки були зроблені в далекому 1968 році як Будинок піонерів і школярів, потім був Будинок школярів, а сьогодні це Центр дитячої та юнацької творчості Варвинської об’єднаної територіальної громади.

Ювілейний день було проведено в незвичній формі, у вигляді подорожі шляхами життя Центру від народження до сьогодення. Під час святкування зачаровувало все: пісні і танці у виконанні вихованців Центру, цікаві спогади про перші кроки позашкілля на тернах Варвинщини, перші перемоги, перші подорожі та походи. На свято, окрім педагогів та дітей, були запрошені й почесні гості. Серед них – ті, хто долучився роками свого життя до розвитку позашкілля: перший директор – Качаєва Марія Микитівна, директори - Бутенко Ольга Миколаївна, Хажанець Тетяна Миколаївна та педагоги-наставники Скоромець Василь Григорович, Неділько Лідія Іванівна, Посна Ніна Іванівна, Григорій та Тамара Сидоренки та інші.

З вітальними словом звернулася до присутніх Варвинський селищний голова Валентина Саверська-Лихошва, яка також в свій час працювала в Центрі (колишньому будинку піонерів і школярів). Згадавши своїх мудрих і талановитих наставників і творчих колег, талановитих дітей. Валентина Василівна підкреслила значимість роботи педагогів-наставників, які творять дива спільно із дітьми, учать дітей бути людяними і доброзичливими, відкривають нові орбіти для юних талантів, підтримують їх і розвивають, спонукають розвитку особистості, адже творча, обдарована дитина, дитина яка з’єднується з прекрасним, стане справжнім патріотом своєї батьківщини, свого рідного краю, стане справжньою людиною. Крім того, селищний голова вручила почесні грамоти та грошові винагороди учасникам свята. До слів привітання приєдналася і заступник селищного голови Тамара Дейнека, яка зазначила про вагомість праці всіх працівників позашкілля, і побажала вихованцям нових перемог і злетів, нових творчих здобутків, а педагогам – наснаги, хороших творчих вихованців. Селищний голова спільно із заступником подарували Центру дитячої та юнацької творчості аудіоколонку з двома мікрофонами.

Зі словами вітання, нагородами та дарунками виступали: начальник відділу освіти, дітей, молоді та спорту Варвинської селищної ради Надія Редька та голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки  Світлана Кисіль.

Звучали музичні привітання, щирі побажання гостей і працівників Центру. Веселий, гамірливий травень з ніжним ароматом різнотрав і квітів вітав всіх працівників і вихованців із золотим ювілеєм. Тож, хай щасливим зорепадом радість упаде в дитячі і вчительські долоні, і хай доля благословляє цей чудовий згуртований колектив на нові звершення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь