A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Спортивна спартакіада освітян

Дата: 06.06.2019 10:38
Кількість переглядів: 882

25 травня на території Чернігівської спортивної лижної бази олімпійського резерву відбулося без перебільшення свято. Свято єднання, здоров’я та змагального духу для більше ніж 300 спілчан з 20 команд. Це була вже 6-та за ліком Спартакіада членів Чернігівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Цього разу спілчани змагалися чотирьох видах спорту: настільному тенісі, парковому волейболі, міні-футболі та шахах. Змагання розпочалися з урочистостей: спортсмени-аматори пройшли парадом, представили свої команди та підняли прапор змагань.

 

Команду Варвинської районної профспілки представляли працівники освіти шкіл та установ. У загальному заліку команда спілчан Варвинщини виборола почесне 4 місце! Спілчан привітали Тетяна Матвеєва – голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, Ігор Москаленко – голова Федерації профспілкових організацій Чернігівської області, Ігор Григор’єв – голова Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».

З відеозверненням до учасників звернувся Микола Конопацький – начальник Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації.

Головним суддею Спартакіади вже не перший раз був майстер спорту із самбо та дзюдо, заслужений тренер України, суддя міжнародної категорії Петро Лобас, який і дав старт змаганням.

Протягом змагань учасники проявили усю волю до перемоги та командний дух!

Результати Спартакіади в окремих видах спорту принесли перемоги!. В змаганнях з настільного тенісу найкращими стали представники Варвинської районної організації Профспілки!!!!! Це Бойко Михайло Миколайович та Клименко Людмила Миколаївна! ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!!!!!!

Переможці та призери змагань отримали пам’ятні нагороди, грамоти та грошові премії від обласної організації Профспілки, які стануть гарним стимулом до майбутніх спортивних перемог.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь