A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Робоча поїздка на підприємство "СМС"

Дата: 20.06.2019 11:11
Кількість переглядів: 411

19 червня 2019 року селищний голова В.В. Саверська-Лихошва разом з головним спеціалістом відділу економічного розвитку, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Пінчуком П.М.  з робочою поїздкою відвідали підприємство ТОВ «Системи модернізації складів» що в с. Щербані Полтавської області.

Компанія «СМС» - один із лідерів з виробництва обладнання. За 12років підприємство здобуло звання «ЛІДЕР ГАЛУЗІ» у 2010, 2012, 2015, 2016, 2017, 2018 роках.

Комплексні рішення компанії «СМС» - розробка, проектування, виробництво, монтаж і подальше технічне обслуговування транспортувальних та сортувальних ліній згідно побажань замовника. У разі необхідності, термінового ремонту – існує бригада оперативного реагування та сервісні служби по всій території України.

Увазі відвідувачів продемонстровано виробниче та промислове обладнання, транспортувальне обладнання, сортувальні системи, обладнання для переробки овочів та ягід, вироби господарського призначення.

Представники селищної ради зацікавились обладнанням для сортування сміття. Сортувальний комплекс ТПВ передбачає відбір зі сміття цінної вторинної сировини, його пресування і складання з подальшою відправкою на кінцеві пункти переробки.

ТПВ, які залишилися після сортування, не переробляються, а надходять в накопичувальний контейнер та потім пресуються і транспортуються на полігон.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь