A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Стежками дружби

Дата: 11.07.2019 12:18
Кількість переглядів: 675

Тренінгові заняття з метою розкриття значення дружби в житті кожної людини та налагодження колективної взаємодії в тимчасових дитячих колективах відбулися на базі позаміських закладів оздоровлення та відпочинку дітей Варвинського району «Веселка» та «Сонечко» 10 липня 2019 року. Заходи були організовані та проведені Варвинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в рамках діяльності спеціалізованого формування Мобільний консультативний пункт соціальної роботи.

Дружба – це близькі стосунки, засновані на взаємній допомозі, спільності інтересів, смаків, поглядів. Друзів поєднує не лише взаєморозуміння, а й почуття, спільні інтереси, смаки, життєві погляди. Друг завжди вислухає, допоможе виконати роботу, скаже про те, чого ми самі за собою не помічаємо, поділиться своїм досвідом. У дружбі людина випробовує себе, свій внутрішній світ та інших.

Для знайомства маленьких учасників тренінгу та налаштування на співпрацю, тренер запропонувала вправу «Мікрофон». Діти висловили свої очікування від заходу та уклали угоду про співпрацю,  як справжні ділові люди. В ході квест-гри «Стежками дружби»  учасники пригадали, що допомагає, а що  заважає у спілкуванні. Дітям також було запропоновано намалювати дерево Дружби, на коріннях якого вони відзначили своїх справжніх друзів. Слід відмітити активність та позитивний настрій учасників тренінгу, які охоче брали участь у обговореннях, висловлювали свої думки та ставили запитання.

Бажаючи дітям гарного відпочинку й оздоровлення, фахівці із соціальної роботи центру доклали максимум зусиль, щоби довести до дитячої свідомості що дружба – найбільший  скарб, який треба берегти та цінувати. Нічим не підтримана дружба живе рівно стільки, скільки кімнатна рослина без води. Щоб дружба міцніла, її необхідно підтримувати.

Фото без опису

За матеріалами Варвинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь