A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Профорієнтаційна робота служби зайнятості в літніх таборах

Дата: 11.07.2019 12:45
Кількість переглядів: 684

З початком літніх канікул профорієнтаційна робота у службі зайнятості набуває нових форм. Так, 10 липня 2019 року фахівець Варвинської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Якименко  провела  профорієнтаційні заходи  для молоді  в  таборах відпочинку «Веселка» та «Сонечко».

         Метою зустрічі було розширення поінформованості дітей про світ професій; надання профорієнтаційної допомоги у свідомому професійному самовизначенні через пізнавально-розважальні форми профорієнтаційної роботи; сприяння розвитку у молоді спрямованості на самопізнання і власну активність як основи професійного самовизначення; популяризації професій, які є актуальними на ринку праці регіону серед учнівської молоді; формування в школярів свідомого ставлення до вибору професії.

Розповідь про світ професій проходила в розважальній формі: у вигляді різноманітних конкурсів, дидактичних ігор, інформаційних та творчих завдань. Діти побували в ролі представників різних професій. Учні відгадували загадки про професії та знаряддя праці. Кожен учасник заходу зміг виявити свою активність та ініціативність, зробивши ще один крок у розмаїття світу професій. Школярі мріють бути лікарями та поліцейськими, дизайнерами та моделями, пожежними та рятівниками. Робітничі професії також у пошані - перукар, водій, кухар, пекар.

Дітям у жвавій та веселій атмосфері допомогли зорієнтуватися у величезному світі професій, задуматися над власним професійним вибором. І все це вони робили, граючись, відгадуючи загадки, беручи участь у різноманітних конкурсах, зокрема конкурсі малюнку на папері «Моя майбутня професія».

Фото без опису

Всі учасники заходу залишилися задоволеними і щасливими.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь