Варвинська селищна рада
Чернігівської області

ВАРВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА оголошує повторний конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування

Дата: 10.10.2019 14:55
Кількість переглядів: 406

Головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової та

юридичної роботи (юрист)

на  період  відпустки  основного  працівника  для догляду  за дитиною 

до досягнення нею трирічного віку

 

 Вимоги до кандидатів: громадянство України; вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років; повинен знати Конституцію України, закони України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про службу в органах місцевого самоврядування", "Про запобігання корупції" та інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази і розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти, що стосуються розвитку відповідних сфер управління; практику застосування чинного законодавства з питань, що належать до його компетенції; вільно володіти державною мовою; досконало володіти  персональним комп’ютером.

Необхідні документи для участі у конкурсі: заява про участь у конкурсі; заповнена особова картка (форма П-2ДС); дві фотокартки розміром 4х6 см; копії документів про освіту; копії паспорта та військового квитка (за наявності); електронна декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік.

Фото без опису

Оголошення про конкурс надруковано в газеті «Слово Варвинщини» від 10.10.2019 р. №41. Прийом документів здійснюється  протягом   30 днів  від  дня  опублікування оголошення за адресою: смт Варва, вул. Пилипенка,3.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь