A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Х Всеукраїнська краєзнавча конференція учнівської молоді «Мій рідний край, моя земля очима сучасників»

Дата: 21.11.2019 11:22
Кількість переглядів: 970

Миколаївським обласним Центром туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді спільно з департаментом освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації та Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді з 8 по 10 листопада 2019 року в м. Миколаєві була проведена ювілейна Х Всеукраїнська краєзнавча конференція учнівської молоді «Мій рідний край, моя земля очима сучасників», в якій прийняла участь делегація Чернігівської області в складі вихованців туристсько-краєзнавчого клубу «Ніка» комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Варвинської селищної ради  Жевнова Нікіти, Сисоєва Дмитра та керівника клубу.

 

Мета Конференції − залучення учнівської молоді до краєзнавчої  пошуково-дослідницької діяльності, виховання поваги та бережливого ставлення до історико-культурної спадщини українського народу, природи рідного краю.

На  конференцію прибули юні краєзнавці з Донецької, Вінницької, Закарпатської, Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Луганської, Одеської, Полтавської, Львівської, Тернопільської, Сумської, Херсонської,  Черкаської та Чернігівської областей, а також представники з районів і міст Миколаївщини, закладів освіти Миколаєва, Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.

Конференція почалась зі знайомства гостей з містом Миколаєвом. Проведено екскурсію до Музею суднобудування та флоту та одного з найбільших агропромислових об’єктів Півдня України – терміналу ТОВ СП «Нібулон».

Урочисте відкриття Конференції відбулось в сесійній залі Миколаївської обласної ради. Робота Конференції проходила на базі Чорноморського національного університету імені Петра Могили.

Юні краєзнавці працювали в 6 секціях, якими керували фахівці, науковці провідних закладів вищої освіти Миколаєва. Вихованці клубу презентували свої дослідження в секціях історичного краєзнавства та етнографії.

Конференція вкотре показала актуальність та важливість краєзнавчої роботи для національно-патріотичного виховання молоді.

Приємно відзначити, що серед майже 100 учасників Конференції вихованці клубу були серед кращих та отримали свідоцтва, які підтверджують право на друк у збірці кращих пошуково-дослідницьких робіт Х Всеукраїнської краєзнавчої конференції «Мій рідний край, моя земля очима сучасників»

Підсумком роботи конференції стало вручення учасникам сертифікатів про участь в конференції та друкованих тез, в які включені роботи учасників.

Вихованці клубу висловлюють щиру дяку Варвинський селищній раді за можливість прийняти участь у Всеукраїнській конференції.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь