A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

У Ніжинському управлінні провели День відкритих дверей

Дата: 25.11.2019 12:16
Кількість переглядів: 533

Нещодавно, до Ніжинського  управління ГУ ДПС у Чернігівській  області завітали учні 10 класу Ніжинської ЗОШ № 10 на День відкритих дверей.

Перед присутніми виступила начальниця Ніжинської  ДПІ Тетяна Антоненко. Вона зазначила, що одним із пріоритетних напрямків роботи податкової служби є покращення податкової культури в суспільстві, зокрема серед молоді, яка у майбутньому стане рушійною силою змін у нашому суспільстві.

Для школярів було організовано екскурсію в Центрі обслуговування платників Ніжинської ДПІ. Учням розповіли про сучасні нововведення та електронні сервіси ДПС, які значно полегшують роботу суб’єктів господарювання, ознайомили з принципами надання адміністративних послуг і консультацій платникам податків, процесом приймання податкової звітності. Крім теоретичної частини школярі побачили на практиці, як платники отримують ті чи інші адміністративні послуги, а також подають звітність.

Цікавою для відвідувачів стала інформація завідувачки сектору забезпечення роботи Антоніни Ізотової про основні права та обов’язки платників податків, про  податки, які  необхідно сплачувати. Які податки   йдуть до Державної казни, а які наповнюють місцеві бюджети, та на які потреби вони спрямовуються.

Також, молодь поінформували про щорічну деклараційну кампанію, яку проводить ДПС України. Для кого  декларування доходів є обов’язковим, про необхідність декларування іноземних доходів та спадщини, про терміни сплати податкових зобов’язань, про терміни і способи подання декларації та хто може скористатися правом на податкову знижку.

На завершення заходу, учні  подякували працівникам податкової за цікаву зустріч  та позитивні враження, а також зробили фото на пам’ять.

Сектор комунікацій ГУ ДПС у Чернігівській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь