Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Методичний день у «Казці»

Дата: 14.02.2020 15:34
Кількість переглядів: 942

14 лютого 2020 року на базі ЗДО «Казка» відбулось методичне обєднання вихователів дошкільних груп. Основним питанням заходу було формування у дітей дошкільного віку художньо-продуктивної компетентності шляхом залучення до культури українського народу.

     Свої творчі надбання роботи з дітьми щодо формування у них компетенції з освітніх ліній Базового компонента «Дитина у світі культури», «Дитина у соціумі» педагогам демонструвала вихователь Тамара Мороз. Вона провела заняття з дітьми на тему: «Народні традиції та звичаї вивчаємо, атрибути до свята виготовляємо».

     Директор Лідія Бобошко організувала творчу педагогічну майстерню, що проходила в «Студії етнодизайнерів», де вихователі поділилися досвідом організації художньо-продуктивної діяльності та презентували творчі роботи дитячого та педагогічного колективів.

     Захід поповнив скарбничку педагогів цікавими ідеями, а позитивна атмосфера подарувала усім гарний настрій та незабутнє враження.

Фото без опису

Марина Саверська , методист відділу освіти



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь