Варвинська селищна рада
Чернігівської області

О Г О Л О Ш Е Н Н Я! Громадські слухання

Дата: 20.02.2020 08:53
Кількість переглядів: 657

Фото без описуВідповідно до частини третьої статті 4 Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення» проводяться відкриті слухання щодо цін/тарифів, їхніх складових для всіх категорій споживачів, зміну цін/тарифів за місцем надання споживачам відповідних послуг.

   Статтею 27 Статуту Варвинської селищної об’єднаної територіальної громади Варвинського району Чернігівської області, затвердженого рішенням Варвинської селищної ради від 13.12.2018 № 38-21/18отг, передбачається така форма участі громадськості у прийнятті рішень органу як громадські слухання.

   Повідомляємо, що у приміщенні залу засідань Варвинської селищної ради 26 лютого 2020 року о 16-00 відбудуться громадські слухання з питання:

   1. Про ціни/тарифи, їхні складові для всіх категорій споживачів, зміна цін/тарифів на централізоване водопостачання, централізоване водовідведення.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 25 лютого 2020 року включно у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: 17600 Чернігівська рада, смт Варва вул. Пилипенка, 3, Варвинська селищна рада; e-mail: varva@vsrada.gov.ua; контактна особа: Нечай Оксана Миколаївна, тел. (04636) 2-11-90. 

 

Запрошуються заінтересовані особи та всі бажаючі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь