A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Ресурсний центр ГУРТ готовий надати допомогу громадським і благодійним організаціям України, аби вони могли зменшити негативний вплив пандемії на наше суспільство.

Дата: 26.03.2020 13:52
Кількість переглядів: 556

Скрутні обставини, у яких опинилися громадяни нашої країни у зв’язку з пандемією коронавірусу, потребують ефективної реакції з боку організацій громадянського суспільства

Три перші кроки:

1. Збірка рецептів успіху боротьби з пандемією на рівні громад, яку ми створимо спільними зусиллями. Вже сьогодні спостерігаються приклади ефективної самоорганізації, які допомагають покращити умови для найбільш вразливих категорій населення. Закликаємо вас надсилати нам інформацію про ваші локальні перемоги, які можуть бути відтворені в інших громадах. Рецепти успіху просимо надсилати на info@gurt.org.ua, тема листа – «Перемога над коронавірусом».

2. До 30 квітня 2020 року ГУРТ запроваджує 10% кешбек на всі нові замовлення програмного забезпечення Zoom. Громадські та благодійні організації, які надають соціальні послуги населенню, у цей період можуть розраховувати на 20% кешбек (під кешбеком мається на увазі благодійний внесок на статутну діяльність у розмірі 10% або 20% від суми збору за оброблення замовлення пільгового програмного забезпечення).

3. Безплатні вебінари з ефективної організації віддаленої роботи за участі провідних українських та закордонних фахівців.

Вже незабаром ми запропонуємо широкому колу громадських та благодійних організацій онлайн технологію створення і проведення груп самодопомоги. Ця технологія дозволить підтримувати і розвивати соціальну згуртованість серед населення у відповідь на виклик фізичного дистанціювання.

Якщо у вас є пропозиції щодо реалізації кампанії «Фізичне дистанціювання. Соціальна згуртованість!», просимо надсилати їх на info@gurt.org.ua.

Бажаємо міцного здоров’я та здорового глузду!

Фото без опису

З повагою,

команда Ресурсного центру ГУРТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь