A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Постраждалі від торгівлі людьми

Дата: 17.04.2020 19:37
Кількість переглядів: 498

У період запровадження на всій території України режиму надзвичайної ситуацїі, спричиненої поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, із- за кордону повернулися тисячі громадян України, серед яких можуть бути особи, які постраждали від торгівлі людьми.

Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації як регіональний координатор з питань протидії торгівлі людьми звертає особливу увагу на необхідність ужиття заходів щодо виявлення осіб, які постраждали від торгівлі людьми, та недопущення потрапляння осіб у ситуацію торгівлю людьми, застосовуючи при цьому максимально можливі методи інформування населення шляхом проведення інформаційно-просвітницької роботи.

У рамках проекту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в тому числі дітьми у Чернігівській області» розроблено «Карту допомоги постраждалим від торгівлі людьми. Чернігівська область» на основі сервісу Google maps fhttps://sites.дoogle.com/view/nmimap-chemihiv/). Громадською організацією

«Чернігівський громадський комітет захисту прав людини» та Департаментом сім”ї, молоді та спорту облдержадміністраціі проведено роботу щодо створення електронного довідника, який мас сприяти кращому доступу населення до інформації про захист осіб, які постраждали від торгівлі людьми, та підвищенню якості міжвідомчого співробітництва в процесі надання допомоги таким особам. Цей довідник містить розділи з контактними даними суб’єктів, задіяних у Національному механізмі взаємодії (HMB) на обласному та районному рівнях.

Фото без опису

Селищний голова В.В.Саверська-Лихошва


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь