A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Як перевірити свої нарахування за газ та його доставку

Дата: 14.05.2020 10:22
Кількість переглядів: 448

Що робити, якщо платіжка за доставку газу та газ не прийшла вчасно через перебої в роботі пошти або згубилась? Подивитись та перевірити нарахування можна в особистому кабінеті на сайті 104.ua. Такий кабінет мають нині понад 111 тисяч споживачів газу на Чернігівщині, повідомляють в АТ «Чернігівгаз». Раніше його можна було отримати, самостійно зареєструвавшись на сайті. Тепер зробити це ще простіше – за допомогою експрес-реєстрації. Достатньо подзвонити до контакт-центру «Чернігівгазу» (0462) 61-62-04,  (067) 65-64-104, назвати свій особовий рахунок, і оператори самі зроблять такий кабінет для споживача. Телефонувати потрібно з мобільного – він буде використаний для створення кабінету.  Після цього протягом дня на телефон споживача надійде смс-повідомлення з логіном і паролем для входу в кабінет. Можна натиснути на посилання в повідомленні і увійти в кабінет одразу зі смартфона, ввівши вказані логін і пароль. Або можна увійти з комп`ютера– обрати функцію «увійти» на сайті 104.ua і ввести ті ж самі логін і пароль з смс-ки.

В особистому кабінеті можна дізнатись обсяги споживання газу за попередні періоди, історію показань лічильника, інформацію про призначену субсидію чи пільгу, наявність боргу або переплати і багато іншої інформації, що стосується споживання газу, а також поставити свої питання.  В ньому зручно передавати показання лічильників, а платіжки з’являються раніше, ніж надходять поштою – їх можна завантажити, роздрукувати і оплатити прямо в особистому кабінеті.

Також в АТ «Чернігівгаз» дякують всім, хто розраховується за доставку газу і нагадують, для чого призначені ці платежі. За їх рахунок регулюється тиск газу для безпечної та безаварійної подачі споживачам;  газові мережі утримуються в справному стані, ремонтуються та оновлюються, встановлюються безкоштовні лічильники; працює аварійно-диспетчерська служба. На 1 квітня на Чернігівщині населення заборгувало за доставку газу понад 15 мільйонів гривень. Нині, під час карантину,  діє мораторій на відключення боржників, але  накопичення боргів ставить під загрозу стабільність газопостачання і самих споживачів затягує в боргову яму, адже карантин закінчиться, і борги однаково доведеться сплачувати.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь