A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Шановні керівники закладів, учителі та батьки учнів!

Дата: 28.05.2020 15:19
Кількість переглядів: 1050

Наближається до завершення 2019-2020 навчальний рік. Цей навчальний рік виявився складним і непростим для нас усіх. Карантинні заходи щодо запобігання поширенню Covid-19 змінили наш звичний ритм життя і навчання. Вперше ми опинились на етапі дистанційного навчання під час найвідповідальнішої пори навчального року. Це серйозне випробування для усіх учасників освітнього процесу, яке ми намагалися достойно пройти. Тримався міцний звязок між учителями, учнями та їх родинами. Ми впевнені в тому, що багато чому навчилися і навчали під час карантину. Керівники освітніх закладів змогли побудувати ефективну взаємодію між усіма учасниками освітнього процесу.

Сьогодні нам, керівникам, учителям потрібно шукати нові можливості для ефективного засвоєння навчального матеріалу в дистанційному режимі, відповідально і виважено приймати рішення, які можуть стати вирішальними вже в наступному навчальному році.

Шановні керівники закладів освіти!

В умовах карантину та дистанційного навчання ви, по суті, керуєте колективами і відповідаєте за організацію освітнього процесу не в реальному, а у віртуальному закладі, тому що сьогодні школа – в кожному будинку і в кожній квартирі, де мешкають і навчаються діти, першими помічниками і порадниками у навчанні стали батьки. Це абсолютно нові питання, які вам довелося вирішувати.

Шановні педагоги!

На ваші плечі лягли нові педагогічні випробування, з якими ви ніколи раніше не зустрічалися. На початку дистанційного навчання ви сумлінно навчалися самі працювати на освітніх платформах і водночас навчали дітей. Ви шукали найоптимальніші шляхи для проведення уроків онлайн і взаємодії з учнями і батьками. Незабаром закінчення навчального року. Знаємо, що ви дуже стурбовані питанням – як засвоїли учні новий навчальний матеріал дистанційно, як об’єктивно і неупереджено оцінити навчальні досягнення учнів, щоб перевести їх до наступного класу. Розуміємо, як важко навчати і вчитися в нових умовах! Звичайно, небезпідставні ваші хвилювання з питання проведення ДПА у формі ЗНО. Разом з вами, шановні колеги, ми все це пройдемо і результати навчання у 2019-2020 навчальному році будуть приємними і втішними!

Особливі слова подяки хочеться висловити батькам учнів – вони стали нашими однодумцями, по суті, на них тримався дистанційний процес. Без батьківського ентузіазму і допомоги ми, однозначно, не змогли б повноцінно провести дистанційне навчання. Дякуємо вам, шановні батьки, за підтримання навчального процесу, за допомогу дітям – ви зробили максимум можливого для організаційного і технічного забезпечення дистанційного навчання. Дякуємо нашим старанним учням за бажання працювати і примножувати знання у незвичній, нестандартній ситуації. Ви наполегливо здобували нові знання під керівництвом педагогів та постійній підтримці ваших батьків.

Вельмишановні батьки наших учнів!!!

Протягом двох місяців дистанційної/домашньої освіти ви відчули школу не віддалено і не віртуально. Ви тісно співпрацювали з учителями і відповідально віднеслися до забезпечення процесу навчання ваших дітей. Ми вам безмежно вдячні за таку відповідальну позицію. Розуміємо, вас дуже цікавить питання оцінювання дітей та яким буде початок нового навчального року. Якими б не були виклики недалекого майбутнього, ми розуміємо, що з вашої сторони, шановні батьки, буде повна і самовіддана підтримка освітнього процесу.

Будьте здорові і бережіть себе і своїх близьких!

Із завершенням 2019-2020 навчального року та святом останнього дзвоника! Гарного відпочинку влітку!

 З великою повагою до колег, учнів, батьків

начальник відділу освіти, дітей, молоді та спорту Варвинської селищної ради Н.В.Редька та працівники відділу освіти і методичного кабінету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь