Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Шановні жителі Варвинської об’єднаної територіальної громади!

Дата: 19.06.2020 14:29
Кількість переглядів: 1460

Ми з вами спостерігаємо постійне погіршення епідемічної ситуації - збільшення нових випадків, шалені спалахи та антирекорди зараження коронавірусною хворобою COVID-19. Це пов’язано з послабленням протиепідемічних заходів та нехтуванням правил карантину громадянами. Варвинська селищна рада звертається до Вас з проханням дотримуватися правил адаптивного карантину- дотримуйтеся соціальної дистанції, користуйтеся засобами індивідуального захисту та ставтеся відповідально та свідомо до власного Життя і здоров’я.

    Виконуючи вимоги протоколу №10 Державної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 13 червня 2020 року «Про посилення контролю за дотриманням протиепідемічних заходів» комісія ТЕБ та НС Варвинської селищної ради протоколом засідання № 17 від 18.06.2020р. уповноважила працівників Держпродспоживслужби разом з Національною поліцією в межах компетенції посилити державний нагляд (контроль) за дотриманням санітарного законодавства , у тому числі постанов головного санітарного лікаря України від 9 травня 2020р. №20 (щодо організації протиепідемічних заходів у перукарнях та салонах краси), від 21 травня 2020р. №25 ( щодо організації протиепідемічних заходів у дошкільних закладах), від 2 червня 2020р. №32 ( щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування), від 2 червня 2020р. №33 ( щодо організації протиепідемічних заходів у деяких закладах фізичної культури та спорту), від 6 червня 2020р. № 34 ( щодо організації протиепідемічних заходів під час роботи ринків).

   Забезпечити здійснення заходів державного нагляду(контролю) за об’єктами торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами , агропродовольчими ринками, закладами громадського харчування відповідно до встановлених вимог  щодо здійснення протиепідемічних заходів на період карантину.

   Будьмо свідомими та відповідальними! Бережімо себе та своїх рідних!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь