Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Шановні жителі Варвинської об’єднаної територіальної громади!

Дата: 19.06.2020 14:29
Кількість переглядів: 1453

Ми з вами спостерігаємо постійне погіршення епідемічної ситуації - збільшення нових випадків, шалені спалахи та антирекорди зараження коронавірусною хворобою COVID-19. Це пов’язано з послабленням протиепідемічних заходів та нехтуванням правил карантину громадянами. Варвинська селищна рада звертається до Вас з проханням дотримуватися правил адаптивного карантину- дотримуйтеся соціальної дистанції, користуйтеся засобами індивідуального захисту та ставтеся відповідально та свідомо до власного Життя і здоров’я.

    Виконуючи вимоги протоколу №10 Державної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 13 червня 2020 року «Про посилення контролю за дотриманням протиепідемічних заходів» комісія ТЕБ та НС Варвинської селищної ради протоколом засідання № 17 від 18.06.2020р. уповноважила працівників Держпродспоживслужби разом з Національною поліцією в межах компетенції посилити державний нагляд (контроль) за дотриманням санітарного законодавства , у тому числі постанов головного санітарного лікаря України від 9 травня 2020р. №20 (щодо організації протиепідемічних заходів у перукарнях та салонах краси), від 21 травня 2020р. №25 ( щодо організації протиепідемічних заходів у дошкільних закладах), від 2 червня 2020р. №32 ( щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування), від 2 червня 2020р. №33 ( щодо організації протиепідемічних заходів у деяких закладах фізичної культури та спорту), від 6 червня 2020р. № 34 ( щодо організації протиепідемічних заходів під час роботи ринків).

   Забезпечити здійснення заходів державного нагляду(контролю) за об’єктами торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами , агропродовольчими ринками, закладами громадського харчування відповідно до встановлених вимог  щодо здійснення протиепідемічних заходів на період карантину.

   Будьмо свідомими та відповідальними! Бережімо себе та своїх рідних!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь