A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Серпнева колегія відбулася

Дата: 31.08.2020 19:15
Кількість переглядів: 492

27.08.2020 року у приміщенні сесійної зали Варвинської селищної ради відбулося розширене засідання колегії відділу освіти, дітей, молоді та спорту Варвинської селищної ради із запрошенням керівників закладів освіти та їх заступників. У роботі колегії прийняла участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дейнека Т.О.

У своїй доповіді «Основні завдання у галузі освіти щодо початку нового навчального року» начальник відділу освіти Редька Н.В. акцентувала увагу на забезпечення якісної підготовки закладів освіти до початку нового навчального року в умовах складної епідеміологічної ситуації та підготовки освітніх закладів до осінньо-зимового періоду. Проаналізований кадровий склад педагогічних працівників закладів освіти, можливості поглибленого і профільного вивчення предметів здобувачами освіти. Також приділена увага роботі освітніх закладів на дистанційній формі навчання із забезпеченням доступу до якісної освіти усіх вихованців і здобувачів освіти. Приємно, що заклади освіти отримують обладнання, меблі і підручники за кошти державної субвенції і місцевого бюджету.

У виступі головного спеціаліста відділу освіти Бобошка А.П. акцентована увага на виконання постанов КМУ з дотримання санітарно-епідеміологічних вимог щодо діяльності закладів освіти у новому навчальному році в умовах пандемії.

Керівники освітніх закладів Небрат В.І., Прищенко Т.І., Семічева О.О., Бобошко Л.І., Волох В.І. звернули увагу на підготовку підпорядкованих їм закладів до початку 2020-2021 навчального року і водночас висловили глибоку занепокоєність щодо особливостей режиму роботи з початку навчального року.

Аналіз матеріального забезпечення закладів освіти, виділення коштів на поточні і капітальні ремонти та розробку проєктно-кошторисної документації  закладів освіти провела заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дейнека Т.О. «Звичайно, перед нами стоїть багато проблем і викликів, але спільними зусиллями досягнемо бажаного результату»,- сказала у своєму заключному слові Дейнека Т.О.

Наприкінці розширеного засідання колегії відділу освіти Редька Н.В. висловила слова глибокої вдячності керівникам закладів освіти, педагогічним колективам, всім учасникам освітнього процесу за якісну підготовку до нового навчального року і створення безпечного і комфортного освітнього середовища і побажала витримки, сил, здоров’я, успіхів у вирішенні питань організованого початку нового навчального року.

Фото без опису

                                           Відділ освіти Варвинської селищної ради     



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь