A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Підготовчі заходи перед початком нового навчального року

Дата: 01.09.2020 12:42
Кількість переглядів: 371

 У переддень нового навчального року фахівці Варвинської районної державної лікарні ветеринарної медицини Держпродспоживслужби в Чернігівській області здійснили профілактичні дезінфекції у приміщеннях навчальних закладів та в шкільних автобусах. Знезараження проведено з використанням генератора гарячого туману, також відібрані зразки для дослідження якості дезінфекції.

Окрім того фахівці відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства районного управління Держпродспоживслужби області перевірили забезпеченість шкільних автобусів засобами індивідуального захисту, миючими та дезінфекційними засобами, антисептиками. Проведено роз’яснювальну роботу щодо ведення журналів фіксації щоденного миття і дезінфекції транспортних засобів та контролю стану здоров’я і температурного скринінгу водіїв.

Також акцентувалась увага на результатах комісійних перевірок закладів освіти щодо матеріально-технічної бази навчальних закладів, якості поточних ремонтів, облаштування меблями, стану тепломереж, електричного і водопостачання. Йшлося також про розробку і впровадження «Плану заходів щодо створення належних умов для організації безпечного харчування в закладах освіти». Всі освітянські установи отримали протоколи досліджень якості питної води до початку роботи закладів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь