Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Вітаємо зі святом!

Дата: 02.10.2020 10:11
Кількість переглядів: 598

Шановні педагоги та ветерани педагогічної праці! Дозвольте щиро і сердечно привітати Вас з професійним святом – Днем учителя!

Учитель…У цьому слові сконцентровано все: вдача, майстерність, талант, снага, любов, відданість учительській справі. Саме Ви ведете дітей стрімкими стежками навколишнього світу, навчаєте їх навчатися, прищеплюєте доброту, людяність, чуйність, розкриваєте красу світу і людського серця.

В цей особливий день ми висловлюємо Вам свою подяку за те, що Ви прийшли працювати до дітей не випадково, а за покликом душі і велінням серця. Ваша щоденна праця – нелегка. Однак саме на Вас доля поклала відповідальність за творення майбутнього покоління української нації – мудрого в прийнятті рішень, чесного у своїх справах, відкритого в думках.

Хочемо побажати Вам здоровя і міцних нервів, щастя, невичерпної енергії, побільше приємних моментів у житті.

Нехай завжди Вас оточують допитливі і щасливі дитячі очі, а їхні щирі посмішки нехай зігрівають Ваші серця! Бажаємо Вам нових професійних досягнень і глибокої поваги!

З повагою і вдячністю Надія Редька, начальник відділу освіти та працівники відділу і методичного кабінету Варвинської селищної ради
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь