A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 30.12.2020 15:55
Кількість переглядів: 767

29 грудня 2020 року у сесійній залі Варвинської селищної ради відбулася робоча нарада керівників закладів освіти новоутвореної Варвинської селищної територіальної громади. На робочій зустрічі був присутній заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Філоненко. Також запрошені начальник фінансового відділу Варвинської селищної ради Марина Кузьмич, головний бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу освіти Наталія Яковенко та бухгалтер Артем Верба, представники Держпродспоживслужби Варвинського районного відділення.

Вітальними словами розпочала нараду начальник відділу освіти, дітей, молоді та спорту Варвинської селищної ради Надія Редька. Наголосила, що наступний рік стане випробуванням для освітньої галузі, але ми впораємося, обєднавши спільні зусилля на виконання поставлених задач.

Детальний аналіз фінансової ситуації довела до учасників наради начальник фінансового відділу Марина Кузьмич. Звичайно, проблемні питання стосовно забезпеченості освітньої галузі будуть вирішуватися, але затратний механізм на утримання дітей у закладах освіти немалий. Отож, є над чим працювати.

Працівники  Держпродспоживслужби у своєму виступі ознайомили присутніх із законодавчою базою, якою регулюються питання харчування дітей у закладах освіти. Безперечно, організація якісного освітнього процесу неможлива без організації безпечного якісного харчування. У виступі підкреслено, що першочергова увага приділяється виконанню заходів згідно плану НАССР. Також акцентовано, що особливу увагу керівники закладів освіти повинні приділяти Санітарному регламенту, який вступає в дію із 01.01.2021 року.

Бухгалтер відділу освіти Артем Верба довів основні питання щодо тендерних закупівель, лімітів на енергоносії та їх економне використання, як правильно проводити закупівлі на потреби Нової української школи. Пояснення щодо переведень працівників закладів освіти та нарахування заробітної плати надала головний бухгалтер відділу освіти Наталія Яковенко. Зміни до наказів про харчування дітей пільгових прокоментував головний спеціаліст відділу освіти Андрій Бобошко.

Про послуги інклюзивно-ресурсного центру, індивідуальну роботу із дітьми розповіла директор ІРЦ Олена Семічева.

На завершення робочої наради до присутніх із словами вітання звернувся заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Філоненко, який проаналізував стан освітньої галузі і основні шляхи вирішення проблем, які чи не щоденно виникають у закладах освіти. Побажав нам усім плідної праці, оптимізму і згуртованості та єдності у важливій справі навчання і виховання дітей.

З приємними вітаннями і солодощами завітала на нараду голова районної організації Профспілки працівників освіти Світлана Кисіль, побажала успіхів у нелегкій освітянській праці, миру, злагоди, творчих злетів і натхнення!
Фото без опису

                                                              Головний спеціаліст відділу освіти

                                                            Віра Кривчун



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь