A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Оголошується конкурс на вакантну посаду директора Комунальної установи «Варвинський центр професійного розвитку педагогічних працівників Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області»

Дата: 31.12.2020 11:38
Кількість переглядів: 380

Місцезнаходження закладу освіти: 17600, Чернігівська область, Прилуцький район, смт Варва, вулиця Пилипенка, будинок 3.

Умови оплати праці: посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються відповідно до чинного законодавства: Постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002р. №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», Постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2007р. №643 «Про затвердження розмірів підвищення посадових окладів (ставок заробітної плати) та додаткової оплати за окремі види педагогічної діяльності у співвідношенні до тарифної ставки», наказу МОН від 26.09.2005р. №557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», наказу МОН від 15.04.1993р. №102 «Про затвердження Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти».

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

- громадянство України;

- вільне володіння державною мовою;

- вища освіта не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

- стаж педагогічної роботи не менше трьох  років, а також організаторські здібності, фізичний і психологічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають наступні документи:

          • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

         •  автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

         •  копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

         •  копію документа про вищу освіту ( з додатком, що є невідємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

         •  копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

        

         •  мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості. Відповідальність за достовірність поданих документів несе заявник.

 

Зазначені документи подаються у Відділ освіти, дітей, молоді та спорту Варвинської селищної ради за адресою : смт Варва, вулиця Пилипенка, 3.

Строк подання документів для участі в конкурсному відборі становить до 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору у газеті «Слово Варвинщини» та на офіційному веб-сайті Варвинської селищної ради.

 

Упродовж п’яти робочих днів з дня завершення строку подання документів для участі у конкурсі конкурсна комісія:

         •        перевіряє подані документи на відповідність установленим законодавством та цим Порядком;

         •        приймає рішення про недопущення до участі у конкурсі осіб, які подали не всі документи, необхідні для участі в конкурсі відповідно до вимог законодавства та цього Порядку, або подали документи після завершення строку їх подання;

         •        оприлюднює на веб-сайті засновника перелік осіб, яких допущено до участі у конкурсному відборі (далі - кандидати).

 

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

         - презентації роботи на відповідній посаді в Центрі (для директора Центру – презентації стратегії розвитку  Центру) побудованої відповідно за завдань Центру, визначених установчими документами, та чинним законодавством України (оцінюється до 10 балів)

        - проведення співбесіди на знання законодавства України у галузі освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», «Про позашкільну освіту», інших нормативно-правових актів у галузі освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року(оцінюється до 10 балів).

 

Про час і місце проведення конкурсу буде повідомлено додатково упродовж п’яти робочих днів з дня завершення строку подання документів.

 

Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору та відповідає за прийом документів: Бобошко Андрій Петрович, головний спеціаліст відділу освіти, дітей, молоді та спорту селищної ради,

т. 066-484-8315

 ПОРЯДОК проведення конкурсу на зайняття посад директора та педагогічних працівників Комунальної установи «Варвинський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь