A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

ВАРВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування

Дата: 28.01.2021 14:28
Кількість переглядів: 387

Головний спеціаліст юридичного відділу

на  період  відпустки  основного  працівника  для догляду  за дитиною 

до досягнення нею трирічного віку

 

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою. Без вимог до стажу роботи.

Завдання, обов'язки та повноваження. У межах визначених посадовою інструкцією завдань забезпечує реалізацію визначених повноважень, бере участь у розробленні місцевих програм (за відповідними галузевими напрямами), здійснює контроль за їх виконанням, аналізує їх результативність та ефективність, за результатом якого готує відповідні пропозиції керівнику структурного підрозділу або керівнику вищого рівня. Здійснює координацію одного з напрямів діяльності підрозділу або напрямку діяльності селищної ради. Здійснює методичне керівництво роботою спеціалістів нижчої категорії (кваліфікації). Здійснює безпосередньо, організовує та забезпечує контроль, аналіз та оцінку стану справ з реалізації визначених повноважень. Розробляє поточні та бере участь у підготовці перспективних планів роботи відповідного підрозділу (за визначеним напрямом), надає необхідну методичну допомогу працівникам у виконанні завдань, доручень керівництва. Забезпечує виконання завдань з реалізації визначених повноважень, здійснює комплекс заходів, що стосуються відповідного напряму роботи, контролює організацію їх виконання. За дорученням керівника підрозділу або керівника вищого рівня бере участь в організації та проведенні нарад з питань, що належать до його повноважень. У межах повноважень забезпечує підготовку проектів рішень селищної ради та розпоряджень селищного голови. Розглядає листи та звернення юридичних та фізичних осіб, відповідних органів державної влади, органів місцевого самоврядування з питань, що належать до його повноважень. Бере участь у розробленні організаційно-методичних документів. Проводить аналіз документів, що стосуються відповідного напряму роботи підрозділу.

 

 

Спеціаліст І категорії відділу регулювання земельних відносин

та охорони навколишнього природного середовища

 

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою. Без вимог до стажу роботи.

Завдання, обов'язки та повноваження. У межах визначених посадовою інструкцією завдань виконує роботу, пов'язану з аналітичною діяльністю структурного підрозділу. Контролює та оцінює стан справ на відповідній ділянці роботи, аналізує хід реалізації завдань. Взаємодіє з підвідомчими підприємствами та організаціями з питань, що належать до повноважень структурного підрозділу або одному із напрямів діяльності селищної ради. Готує проекти інформаційно-аналітичних матеріалів, пов'язаних з прийняттям та виконанням управлінських рішень, а також відповіді на звернення та заяви, що надійшли на розгляд до відповідного структурного підрозділу або селищної ради. Забезпечує ведення діловодства у структурному підрозділі.

 

Необхідні документи для участі у конкурсі: заява про участь у конкурсі; заповнена особова картка (форма П-2ДС); дві фотокартки розміром 4х6 см; копії документів про освіту; копії паспорта та військового квитка (за наявності); електронна декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2020 рік.

 

Оголошення про конкурс надруковано в газеті «Слово Варвинщини» від 28.01.2021 р. №3. Прийом документів здійснюється  протягом   30 днів  від  дня  опублікування оголошення за адресою: смт Варва, вул. Пилипенка,3, каб. №23.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь