Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Сьогодні в закладі дошкільної освіти «Казка», відбувся урочистий захід присвячений Дню Державного герба України

Дата: 19.02.2021 14:07
Кількість переглядів: 843

Напередодні вихователі провели попередню роботу по підготовці до цього заходу, де розповіли маленьким громадянам про символічний знак українського народу та його історію.

Під час проведення тематичної розваги, вихователі, використовуючи наочний матеріал, розказали малечі про всі державні символи України. Звичайно, у зв’язку з тим, що 19 лютого українці відзначають День затвердження Державного герба, тож особлива увага приділялась саме цьому символу та історії його створення . Враховуючи вікові особливості дітей, педагоги орієнтувались на творче засвоєння отриманих знань, тому одним із етапів заходу стало складання зображення герба з конструктора Lego старшими дошкільниками та розфарбування пам’ятки духовної культури нашого народу дітьми середньої групи, проведення дидактичної гри «Склади ціле з частин». Варто зазначити, що малеча дуже емоційно та зацікавлено поставилася до завдання, про що свідчили їх щирі посмішки. З цікавістю дошкільнята переглянули мультиплікаційний фільм «Малятам про державні символи України». До тематичного заходу були залучені і батьки вихованців, які разом зі своїми дітьми організували виставку малюнків «Наш Герб»

Кожен народ має свої традиції, звичаї, мову та національні святині. Дуже важливо поширювати ці знання з самого дитинства, бо любов до Держави прищеплюється з пелюшок.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь