A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Будні фахівців Варвинського центру соціальних служб Варвинської селищної ради

Дата: 05.03.2021 11:05
Кількість переглядів: 909

02 березня цього року спеціалістами Варвинського центру соціальних служб Варвинської селищної ради здійснено ряд виїздів в сім’ї спільної селищної громади, які через низку соціальних чинників перебувають у складних життєвих обставинах і, відповідно, потребують надання соціальних послуг центру.

Під час виїзду в с. Кухарка фахівцем із соціальної роботи центру надавались соціальні послуги найбільшій багатодітній сім’ї громади, в якій проживають і виховуються семеро дітей до 18 років. В ході консультування аналізувались різні шляхи покращення матеріального стану сім’ї, поінформовали матір про її право на отримання почесного звання «Мати-героїня» та перелік документів, необхідних для отримання  даного статусу.

Сім’ям ромів з с. Кухарка, які  тривалий час перебувають на обліку сімей у складних життєвих обставинах центру, надано послугу консультування з питань виховання та догляду за дітьми, здійснено контроль цільового використання коштів державної допомоги при народженні дитини.

До роботи з сім’ями були залучені староста та інші суб’єкти  соціальної роботи, зокрема, медичні працівники фельдшерського пункту села Кухарка, які поінформували про загальний стан здоров’я  дітей.

Цього ж дня, в ході спільного візиту фахівця  із соціальної роботи  Варвинського ЦСС, начальника служби у справах дітей Варвинської селищної ради та дільничного офіцера поліції Прилуцького РВП здійснено заходи кризового та екстреного втручання в сім’ю, яка схильна до частих міграцій через негативну соціальну історію. Членами комісії зафіксовано факти неналежного догляду за малолітньою дитиною, пов’язаного зі зловживанням спиртними напоями дорослими в сім’ї.  Такий невідкладний стан батьків вважається прямою загрозою життю та здоров’ю дитини, у зв’язку з чим п’ятирічного хлопчика було направлено до закладу охорони здоров’я з метою обстеження та надання медичної допомоги у разі потреби. Фахівці центру продовжують здійснювати соціальну роботу з членами сім’ї з метою усунення ними недоліків та порушень та повернення дитини в сімейне середовище.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь