A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

І після 45 років вчитись не пізно

Дата: 29.04.2021 10:46
Кількість переглядів: 451

Для цього служба зайнятості створює всі умови і пропонує таким громадянам, і не тільки цій категорії, знову сісти за парти, щоб безкоштовно освоїти нову професію чи підвищити кваліфікацію, отримавши ваучер на навчання.

За словами начальника відділу організації профнавчання Чернігівського обласного центру зайнятості Сергія Заровного, ваучер можуть отримати громадяни віком 45+, які мають професійно-технічну або вищу освіту, не менше 15 років страхового стажу і не досягли пенсійного віку, внутрішньо переміщені особи, звільнені з військової служби (крім військовослужбовців строкової служби), учасники АТО. І для цього не потрібно звільнятись з роботи і реєструватись у службі зайнятості, бо ця послуга якраз не для офіційно зареєстрованих безробітних.

На початку квітня 2021 року розпочала навчання за ваучерами група кондитерів. Всі шість жінок родом з Чернігова, віком старше 45 років. Ваучери вони отримали ще торік, але через карантинні обмеження розпочати навчання тоді не вдалося. Вчаться майбутні кондитери в Чернігівському кооперативному фаховому коледжі Чернігівської облспоживспілки. Термін навчання 5,5 місяців.

Не упустіть і ви свій шанс стати більш конкурентоспроможними на ринку праці, отримати нові перспективи і можливості, а служба зайнятості готова вам допомогти у цьому!
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь