A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проектів регуляторних актів

Дата: 29.04.2021 17:29
Кількість переглядів: 353

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», пункту 24 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Варвинська селищна рада повідомляє про оприлюднення проектів регуляторних актів рішень Варвинської селищної ради та аналізу регуляторного впливу до них:

Назва регуляторних актів:

  1. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області;
  2. Про встановлення ставок єдиного податку на території Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області;
  3. Про встановлення ставок  та пільг із сплати земельного податку  на території Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області.

         Проектами передбачається встановити місцеві податки та збори на відповідній території, які належать до місцевих податків.

Проекти регуляторних актів рішень Варвинської селищної ради та аналіз регуляторного впливу до них буде розміщено 29 квітня 2021 року на офіційному веб-сайті Варвинської селищної ради (varvynska-gromada.gov.ua).

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються в письмовій формі протягом 1 (одного) місяця з дати опублікування проектів регуляторних актів та аналізу регуляторного впливу до них на офіційному веб-сайті Варвинської селищної ради (varva@vsrada.gov.ua) за адресою: (17600, Чернігівська обл., Прилуцький р-н., смт Варва,  вул. Шевченка, 38).

 

 

 

Селищний голова                                                   ВАЛЕНТИНА САВЕРСЬКА-ЛИХОШВА

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь