A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Дорогі ветерани та жителі Варвинської громади!

Дата: 07.05.2021 08:27
Кількість переглядів: 415

8 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення. У цей день згадуємо і вшановуємо пам’ять всіх чиї життя забрала війна,  уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога,  низько вклоняємося ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими.

9 травня - День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цей святий день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи якою великою ціною завойовано нашу Перемогу, ми схиляємо голови перед священною пам'яттю загиблих. Цей день єднає людей проти агресії та війни,  символізує прагнення до миру, перемогу добра над злом.

Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність всім, хто відстояв Батьківщину, виявив нездоланну мужність та незламність духу. Саме вам ми завдячуємо свободою та мирним небом.

З почуттям глибокої поваги дякуємо вам, дорогі ветерани, за героїзм, мужність,  витримку, які ви проявили у тяжкі роки війни. Пройшовши крізь спалахи вогняних років, ви зуміли зберегти чистоту душі та помислів. Низький уклін вам за подвиги, пам’ять про них назавжди залишиться в серцях багатьох поколінь. Хай ваші серця будуть зігріті словами подяки за проявлені стійкість духу, терпіння, самовідданість.

У ці пам’ятні дні хочеться побажати ветеранам та усім, хто пережив жахи війни, здоров’я та довгих років життя. Нехай людська пам’ять, увага та любов рідних лікують Ваші тілесні та душевні рани. Хай ваш неоціненний подвиг та життєвий досвід завжди слугують молодому поколінню та сучасним українським воїнам прикладом стійкості, відданості, мужності, незламності, сили духу, любові до рідної землі.

Вічна пам’ять загиблим під час Другої світової війни, безмежна шана воїнам, які віддали свої життя за Батьківщину. Слава Героям України! 

 

З повагою

Депутатський корпус селищної ради,

виконавчий комітет

 

Селищний голова                                                         Валентина САВЕРСЬКА-ЛИХОШВА
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь