A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

СВЯТО ДИТЯЧОГО ФУТБОЛУ

Дата: 29.05.2021 16:35
Кількість переглядів: 240

Другий тур турніру серед юнацьких команд  територіальних громад Прилуцького району відбувся сьогодні у Варві. Наше селище приймало сім команд з Прилук, Парафіївки, Талалаївки, Ічні, Срібного, збірну Ладана і Сухополової, збірну Линовиці, Яблунівки і Малої Дівиці. Варвинщину представляла команда ДЮСШ, котра в першому турі вже здобула перемогу, зігравши з Ічнею.


Господарі варвинського заходу   підготували яскравий і  насичений урочистий старт змагань. Юних футболістів вітали голова Варвинської громади Валентина Саверська-Лихошва, директор Прилуцької ДЮСШ Віктор Харченко, а також місцева спортивна "зірка" Микола Михайленко, варвинський юнак, який став професійним футболістом.


Ведучий відкриття Василь Скоромець нагадав варвинцям і гостям турніру, ким із найвідоміших місцевих спортсменів можемо пишатися.


А далі велике поле стадіону, поділене на дві частини, віддали у розпорядження команд.  6:2 - такий рахунок перемоги варвинців на своєму полі у грі з Парафіївкою. Молодці - тільки за перемоги на футбольному полі, а й за перемогу над лінощами, диваном і сучасними гаджетами, що у багатьох забирають справжнє дитинство.
Турнір відбувається за ініціативи і підтримки обласної організації партії "Сила і Честь". Докладніше про захід, результати інших матчів - у друкованій газеті наступного тижня.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь