A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

ТОВ ПК «Пожмашина» потрібні кадри

Дата: 06.07.2021 09:32
Кількість переглядів: 657

Підприємство, яке знаходиться у смт Ладан Прилуцького району, днями презентували безробітним у Варвинській районній філії Чернігівського обласного центру зайнятості.

ТОВ «Промислова компанія «Пожмашина» - провідний виробник пожежно-рятувальної та спеціалізованої техніки в Україні, що динамічно розвивається і створює нові робочі місця. За останні 4 роки у розвиток виробництва були вкладені значні інвестиції, завдяки яким підприємство отримало інноваційне обладнання, переважно з числовим програмним керуванням, за 26 різними найменуваннями. Зокрема, був придбаний роботизований комплекс для зварювання вузлів причіпної техніки, за допомогою якого можна виконувати найточніші зварювальні роботи. Аналогів цьому високотехнологічному обладнанню немає на вітчизняних підприємствах. Окрім того, на підприємстві є цілий ряд верстатів та обладнання, які використовуються для якісної обробки металу.

ТОВ ПК «Пожмашина» - сучасне машинобудівне підприємство з високими стандартами організації праці та достойним рівнем заробітної плати. Компанія наразі відчуває постійну потребу в інженерно-технічних та робітничих кадрах, зокрема у токарях, слюсарях, фрезерувальниках, електрогазозварниках та інших.

Шукачі роботи отримали вичерпні відповіді на свої запитання, зокрема щодо умов праці, вимог до персоналу та розміру заробітної плати. Загалом захід відвідали 19 осіб, 10 з яких вже отримали направлення для проходження індивідуальних співбесід.

За більш детальною інформацією звертайтесь до Варвинської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості та безпосередньо до роботодавця.
Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь