A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

З Днем Тренера

Дата: 19.07.2021 14:31
Кількість переглядів: 555

На підтримку ініціативи працівників сфери фізичної культури і спорту України указом Президента України від 24.06.2021 №263/2021 визначено 19 липня професійним святом – Днем тренера.

За високий рівень професіоналізму, ініціативу, досконале володіння ефективними формами і методами організації навчально-виховного процесу, високу результативність та якість праці та з нагоди святкування професійного свята, Остах Іван Вікторович нагороджений Почесною грамотою голови Варвинської селищної ради.

Іван Вікторович закінчив Прилуцьке педагогічне училище, 1963р. Після закінчення педучилища був направлений на роботу в Харківську область, с. Лигівка, де працював учителем фізкультури і трудового навчання до 1975 року. З 1975 року працював учителем фізкультури у Кошманівській середній школі Полтавської області. Тут, за високі досягнення у роботі отримав високе звання «ВІДМІННИК УКРАЇНИ». В 1983 році переїхав на Варвинщину і працював директором Остапівської неповної середньої школи (1983 – 1984 роки), учителем фізкультури Варвинської середньої школи (1984 – 1986 р.р.), директором Варвинської ДЮСШ (1986 – 1993 роки).

З 1993 по 2000 рік працював у Варвинській районній гімназії учителем фізкультури.

Маючи поважний, 80-річний вік, по  цей час продовжує працювати тренером-викладачем по волейболу Варвинської ДЮСШ. Користується повагою та авторитетом у вихованців.  Має неабиякий арсенал як власних досягнень, так і досягнень своїх учнів, які є переможцями районних, обласних, міжобласних та учасниками Всеукраїнських змагань.
Усім причетним до цього свята, хочу подякувати за важку працю та побажати міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра.
    Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.

 

З повагою

Депутатський корпус селищної ради,

виконавчий комітет

Селищний голова Валентина САВЕРСЬКА-ЛИХОШВА





« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь