A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

    Шановні жителі Варвинщини!  

Дата: 23.08.2021 12:41
Кількість переглядів: 437

Прийміть щирі й сердечні вітання з нагоди визначних державних свят — Дня Державного Прапора та Дня незалежності України!

Саме 24-го серпня 1991 року  український народ назавжди змінив свої думки та погляди. Щирі прагнення свідомих громадян, які хотіли свободи та незалежності, стали стимулом для могутньої  плідної праці заради кращого майбутнього нових поколінь, миру та добробуту кожної людини в нашій країні.

Вже 30 років українці — самостійні та вільні господарі на рідній землі, примножують її багатства та не зраджують пам’яті тих, хто віддав життя за нашу свободу. Це свято єдності, гордості та великої відповідальності за майбутнє, що вибороли найкращі сини українського народу.

30 років майорить над вільною та незалежною Україною синьо-жовтий прапор, що є символом національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. За цей невеликий проміжок часу ми пережили злети та падіння, втрати й здобутки.

Цей визначний день став поворотною подією в історії нашої держави для утвердження нашого народу як самостійної нації. Свобода, воля і незалежність ніколи не давалися Україні легко. І хоча сьогодні за право бути незалежними ми мусимо стримувати агресора на сході країни, ми залишаємося незалежною європейською державою, єдиною неподільною Україною, про яку століттями мріяли покоління українців-борців за свободу нашої країни.

Щиро бажаємо, щоб у нашому спільному домі панували мир і злагода. Щоб кожен день додавав нам енергії та впевненості у завтрашньому дні.

Нехай національна гордість та споконвічний козацький дух допоможуть нам вистояти та перемогти у священній боротьбі за незалежність. Сьогодні як ніколи ми маємо довести світові – нікому не дозволено посягати на цілісність та недоторканість Української держави.

Бажаємо усім міцного здоров’я, добробуту, життєвої наснаги, впевненості у власних силах і нових звершень на благо України!

Зі святом вас!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь