A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Варвинська районна філія Чернігівського обласного центру зайнятості інформує:

Дата: 25.10.2021 15:20
Кількість переглядів: 337

ТОВ "ДЕРЕВООБРОБНИЙ КОМБІНАТ "СІХЕ УКРАЇНА" (ЄДРПОУ 43228379) спеціалізується на виготовленні та експортуванні паркетної дошки. На сьогодні підприємство запрошує на роботу:

- столяра–верстатника (виготовлення паркетної дошки на деревообробному верстаті) з/п 12?80015?360 грн. Повна зайнятість. Досвід роботи від 1 року. Середня спеціальна освіта.  

-слюсар-ремонтник (ремонт і обслуговування деревообробних верстатів, виробничого устаткування) з/п 12?00013200 грн. Повна зайнятість, готові взяти студента. Досвід роботи від 1 року. Середня спеціальна освіта.

- майстер в цех деревообробки(оперативне планування роботи цеху;формування і розподіл змінних завдань для працівників виробничих ділянок цеху (постановка завдань);контроль дотримання технології виробництва;контроль дотримання норм і правил експлуатації виробничого обладнання;забезпечення виконання правил і норм з техніки безпеки;навчання та інструктаж на робочому місці для операторів верстатів / обладнання;облік робочого часу) з/п за результатами співбесіди. Повна зайнятість. Досвід роботи від 5 років. Вища освіта.

- підсобний робітник (подавати та розміщувати пиломатеріали і заготовки на робочому місці, приймати деталі після їх обробки на верстатах, виконувати допоміжних роботи під керівництвом верстатника вищої кваліфікації,укладати пиломатеріали та деталі на спеціально відведене місце,утримувати робоче місце в чистоті (прибирати кору, тирсу, сміття) з/п 1150013800 грн. Повна зайнятість.

- налагоджувальник деревообробного устаткування з/п 13200.00 грн. Завдання та обовязки: Виконує налагодження, регулювання в процесі роботи автоматичних, напівавтоматичних ліній та установок деревообробного виробництва, у яких застосовуються струми високої частоти, висока напруга, а також автоматичних та напівавтоматичних ліній лущіння- рубання- складання шпону, обладнаних фотоелектричними та електронними регулювальними, контролюючими та лічильними пристроями. Іногоднім надається гуртожиток (вартість-900 грн  на місяць). Освітній рівень: професійно-технічна освіта. Стаж роботи за відп.професією: 1 рік.

- шпаклювальник з/п 11520.00грн. Завдання та обовязки: Наносить ґрунтовки, інші опоряджувальні матеріали на малі поверхні деталей, вузлів, виробів вручну. Виконує підготовку поверхонь деревинних матеріалів до опорядження: усунення пилу та місцеве шпаклювання поверхні деталей. Іногоднім надається гуртожиток (вартість-900 грн  на місяць). Освітній рівень: повна загальна середня освіта. Стаж роботи за відп.професією: без вимог.

На виробництві працюють як чоловіки так і жінки. Є можливість графік роботи працівникам підібрати за індивідуальними пропозиціями (6/1, 5/2, 4/2, 2/2/2). Іногороднім надається гуртожиток (компенсують витрати за проживання 900грн.). Претендентів розглядають лише без шкідливих звичок. Ми знаходимось за адресою: м.Чернігів, вул.Івана Мазепи,66.Довідки за тел.0676164415-Ольга.

Для розгляду Вашої кандидатури - заповніть анкету за посиланням: https://forms.gle/F4APCpiHt3o165re6.

 Для працевлаштування потрібно заповнити анкету за посиланням: https://forms.gle/f4nt6sKKQ9tyRPGEA.

Відеоматеріал для ознайомлення та використання в роботі можна переглянути за адресою https://www.youtube.com/watch?v=URDbumYylik&t=71s.

 

 Або заповнити в ЧЕТВЕР, СЕРЕДУ, П'ЯТНИЦЮ з 9-00 до 12-00 за адресою м.Чернігів, вул.Івана Мазепи (Щорса), 66, (зупинка «Чексіл», наша прохідна праворуч від центрального входу КСК біля заправки T & T NEFT) .

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь