A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

У вересні 2021 року стартував конкурс Шоста хвиля обласних пітчингів проєктів соціальної дії

Дата: 23.12.2021 15:04
Кількість переглядів: 244

Від Варвинської громади на конкурс було запропоновано проєкт «Діти за чисте довкілля», який має на меті покращити стан навколишнього середовища громади шляхом формування культури правильного поводження з відходами та встановлення 12 комплектів євроконтейнерів для роздільного збору сміття в дитячих та загальноосвітніх закладах Варвинської громади.

Даний проєкт отримав підтримку на реалізацію та фінансування від Європейської Комісії та Британської Ради з бюджетом 42000 грн., в т.ч. 35000 грн. – фінансування від Британської Ради та 7000 грн. - співфінансування Варвинської селищної ради. В рамках проєкту буде забезпечено встановленння комплектів котнейнерів для роздільного збору відходів (пластик, папір, скло) в закладах освіти: КЗЗСО І-ІІІ ст. «Варвинський ліцей №1», КЗЗСО І-ІІІ ст. «Варвинський ліцей №2» (по 2 комплекти), Гнідинцівський КЗЗСО І-ІІІ ст., Журавський КЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Вороного, Озерянський КЗЗСО І-ІІІ ст. та дошкільних закладах смт Варва, с.Гнідинці, с.Журавка, с.Озеряни (по одному комплекту), а також проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи та навчальних відкритих уроків у вищевказаних закладах щодо доцільності сортування твердих побутових відходів.

Проєкт «Діти за чисте довкілля» реалізується в рамках конкурсу соціальних ідей у Чернігівській області за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні в партнерстві з ГО «Міцна громада».

#activecitizensua #sc3 #MovingForwardTogether #ПрямуємоРазом

Міцна громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь