A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС Варвинської селищної ради

Дата: 15.02.2022 11:55
Кількість переглядів: 845

14 лютого відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС Варвинської селищної ради. В ході його було обговорено фундаментально важливі питання життєдіяльності Варвинської СТГ.

На засіданні були присутні заступники селищного голови, керівники освітніх та медичних закладів, старости, головний інспектор відділу ЗНС Прилуцького РУ ГУ ДСНС у Чернігівській області. Першим на порядку денному було питання епідеміологічної ситуації та поширення коронавірусної інфекції Covid-19 на території громади. Отож, в ході обговорення із керівниками медичної та освітніх галузей громади вирішено з 15.02.2022 і до покращення епідеміологічної ситуації продовжити дистанційне навчання у закладах освіти, а саме: у Варвинському ліцеї №1, Варвинському ліцеї №2, Журавському ЗЗСО I-III ст імені Г.Ф. Вороного. Продовжити часткове дистанційне навчання (молодші класи навчаються очно, старші в дистанційному режимі) у Озерянському ЗЗСО I-IIIст та Гнідинцівському ЗЗСО I-IIIст . Закрити Варвинський заклад дошкільної освіти «Джерельце» до покращення епідеміологічної ситуації.

Другим питанням було обговорення стану захисних споруд цивільного захисту. Було повідомлено про те, що на території громади є 7 відкритих об’єктів укриттів, де в разі надзвичайних ситуацій можуть сховатися громадяни. Проінформовано, що з 15.02.2022 будуть проводитися ревізії щодо стану вище зазначених об’єктів з метою покращення їх можливої експлуатації.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь