A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

ЕСТАФЕТА ПЕРШОСТІ В НАДІЙНИХ РУКАХ!!!

Дата: 21.02.2022 16:02
Кількість переглядів: 468

Виховати справжню особистість, компетентного конкурентоспроможного випускника, а в майбутньому успішного студента - є одним із найпріоритетніших завдань Нової української школи, які творчо, наполегливо і результативно впроваджують педагоги закладів освіти нашої громади. Понад двадцять років в системі освіти Варвинщини обдаровані та талановиті школярі випробовують свої знання, вміння обгрунтовано доводити, переконувати та відстоювати свої погляди і бачення розкриття теми в конкурсах-захистах науково-дослідницьких проектів учнів-членів Малої академії наук України.

"Навчання впродовж усього життя"- з таким педагогічним кредо підхопив естафету першості своїх наставників Василь Васильович Денисенко, учитель української мови та літератури КЗЗСО l-lll ст. Варвинський ліцей 1. Кілька років поспіль Василь Васильович творчо і результативно працює з обдарованою молоддю у відділенні літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства, секції "Українська література". Креативний підхід, наполеглива праця педагога постійно забезпечують високі результати його вихованців на обласних етапах конкурсу-захисту. 12 лютого 2022 року Целіщева Марія, учениця 11 класу успішно представила свою наукову роботу "Особливості паліндрамії в мистецтві поетичному Анатолія Мойсієнка" на першому етапі конкурсу. Відмінні результати, отримавши перше місце за набрану найбільшу кількість балів Марія показала на другому етапі конкурсу-захисту - конференції в онлайн-режимі, яка зазвичай проходила як контрольна робота з базової дисципліни.

Дорога Маріє! Шановний Василю Васильовичу! Відділ освіти, колеги щиро вітають Вас з перемогою, такими вагомими творчими здобутками в конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, адже в майбутньому юні академівці стають справжніми академіками!!!

З вдячністю і повагою

Начальник відділу освіти Володимир Кутовий

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь