A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

ДІТИ ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ

Дата: 23.05.2022 01:24
Кількість переглядів: 441

У вересні 2021 року стартував конкурс Шоста хвиля обласних пітчингів проєктів соціальної дії, що співфінансується Британською Радою та Європейським Союзом. 

Від Варвинської громади на конкурс було запропоновано проєкт «Діти за чисте довкілля», який отримав підтримку та реалізується в рамках конкурсу соціальних ідей у Чернігівській області за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні в партнерстві з ГО «Міцна громада».

Проєкт соціальної дії «Діти за чисте довкілля» покликаний забезпечити ефективне подолання викликів і реалізацію перспективних можливостей в галузі розвитку на місцевому рівні шляхом покращення співробітництва між організаціями громадянського суспільства (ОГС), населенням та місцевими органами влади (МОВ) в Україні.

Даний проєкт має на меті покращити стан навколишнього середовища громади шляхом формування культури правильного поводження з відходами та встановлення 12 комплектів євроконтейнерів для роздільного збору відходів в дитячих та загальноосвітніх закладах Варвинської громади.

В рамках проєкту заплановано встановити контейнери для роздільного збору сміття (пластик, папір, скло, органіка) в закладах освіти: КЗЗСО І-ІІІ ст. «Варвинський ліцей №1», КЗЗСО І-ІІІ ст. «Варвинський ліцей №2» (по 2 комплекти), Гнідинцівський КЗЗСО І-ІІІ ст., Журавський КЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Вороного, Озерянський КЗЗСО І-ІІІ ст. та дошкільних закладах смт Варва, с.Гнідинці, с.Журавка, с.Озеряни (по одному комплекту), а також провести інформаційно-роз’яснювальної роботи та навчальні відкриті уроки щодо доцільності сортування твердих побутових відходів.

На даний час здійснено закупівлю 12 комплектів контейнерів для роздільного збору сміття на суму 39144,00 грн. Фінансування від Британської Ради становить 35000,00 грн. та співфінансування Варвинської селищної ради становить 4144,00 грн. Придбані контейнери передано на зберігання Варвинській селищній раді. Інші заходи, що заплановані в рамках ПСД буде здійснено після закінчення періоду, протягом якого діють форс-мажорні обставини (введено воєнний стан в Україні, триває війна) та в безпечний час для проведення таких заходів.

#activecitizensua #sc3 #MovingForwardTogether #ПрямуємоРазом

Фото без опису

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь