A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Поповнення в колективі

Дата: 28.06.2022 16:25
Кількість переглядів: 270

Пробація – це молода служба з великим майбутнім, яка вже довела свою ефективність на рівні держави та всьго суспільства.
Як і інші установи та організації різних форм власності, служба пробації тримається на професійних співробітниках здатних вирішувати будь-які  поставлені завдання в короткий проміжок часу, оскільки до професійних да ділових якостей досвідчених співробітників служби пробації відносяться: комунікативність, вміння приймати правильні рішення, компетентність, аналітичний склад мислення, ініціативність, увага до деталей та багато іншого.

Однак не тільки досвідченими працівниками єдині, молоді амбітні та вмотивовані до покращення результатів роботи співробітники також постійно приєднуються до великої сім’ї персоналу органу пробації.

Так і до Прилуцького районного сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернігівській області відповідно до наказу Міністерства Юстиції України було направлено нового фахівця після закінчення профільного закладу вищої освіти, а саме Академії Державної пенітенціарної служби, та отримання освітнього ступеня бакалавр, на єдиному в Україні факультеті «Пробації» зі спеціальності «Право» у 2020 році, та здобуття освітнього ступеня магістр права у 2022 році.

Тож, ласкаво просимо!

 

Сергій Свіженко, старший інспектор Прилуцького районного сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернігівській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь