A A A K K K
для людей із порушенням зору
Варвинська селищна рада
Чернігівської області

ДІТИ ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ

Дата: 29.06.2022 17:04
Кількість переглядів: 290

 

29 червня в приміщенні КЗЗСО І-ІІІ ст. «Варвинський ліцей №1» відбувся навчально-роз’яснювальний захід про доцільність сортування твердих побутових відходів. Суть міроприємства полягала в презентації для школярів нових смітничок європейського зразка. Окрім того, перший заступник Варвинського селищного голови Віктор Гармаш та директор КП «Господар» Олександр Ломака провели для дітей інформаційно-просвітницьку лекцію на тему важливості правильного сортування сміття, його впливу на екологічну ситуацію та стан довкілля громади.

Як повідомив перший заступник голови, Варвинська селищна рада перемогла у проєкті «Діти за чисте довкілля», що реалізується в рамках конкурсу соціальних ідей у Чернігівській області за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні в партнерстві з ГО «Міцна громада».  Як підсумок, заклади освіти Варвинської громади отримали контейнери для роздільного збору сміття, завдяки яким Ви, наше юне покоління, зможете вже із раннього дитинства правильно сортувати сміття, бути  екологічно обізнаними та берегти довкілля. Адже чисте довкілля – запорука здорового тіла і душі.

 Директор КП «Господар» Олександр Ломака розповів школярам наскільки важливою є проблема забруднення навколишнього середовища та наскільки правильною є ініціатива до сортування відходів ( пластик, скло, папір, органіка,).

Зазначимо, що окрім вище зазначених представників місцевої влади, на заході були присутні працівники відділу соціально-економічного розвитку, комунальної власності, інфраструктури, планування та обліку Варвинської селищної ради  (Оксана Нечай, Людмила Зєвако та Валентина Нічик), які  доклали великі зусилля задля перемоги у вищезазначеному проєкті.

По закінченню предметної бесіди, школярі отримали заохочувальні призи: блокноти, ручки та солодкий подарунок у вигляді морозива. Також було проведено, такий собі, міні –іспит в яку ж смітничку опустити паперову обгортку.

 Насамкінець, задоволені та усміхнені діти й дорослі, зробили спільне фото на згадку.

#activecitizensua #sc3 #MovingForwardTogether #ПрямуємоРазом

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь