Варвинська селищна рада
Чернігівської області

Пам'яті Віктора Свіргуна

Дата: 07.09.2022 15:46
Кількість переглядів: 284

Вже котра сумна звістка облетіла Варвинську громаду. Своє життя Всевишньому за Батьківщину віддав істинний Герой Віктор Михайлович Свіргун.

Свіргун Віктор Михайлович народився 03.03.1978 року в м.Нова Каховка, в сім’ї робітників: Наталії Юріївни та Михайла Івановича. Тут же закінчив школу, місцеве ПТУ. Рано залишився з сестрою і братом без батька, тому пішов працювати. Ріс веселим, щирим, мав багато друзів.

2002 року разом з найкращими друзями приїхав до м.Київ, шукати роботу. Тут працював на різних роботах. Останнє місце роботи м.Київ, слюсар. Де б він не працював, мав авторитет, до роботи ставився відповідально, тому йому довіряли найскладніші завдання.

В житті був оптимістом – душою компанії. Мав багато планів на майбутнє. Найулюбленішим заняттям у вільний час була риболовля, яку дуже полюбила і його п’ятирічна донечка Даша. В 2017 одружився із Тетяною Володимирівною. Віктор Михайлович дуже хотів здійснити мрії дружини і своєї донечки, яку любив понад усе в світі, та дати їй те, чого колись не мав сам.

Останні 10 років разом з родиною проживали у місті Ірпінь де і застала їх ця клята війна. Коли місто було в окупації вже 3 дні, не було ні світла, ні води, ні мобільного зв’язку, родина вирішила спробувати вибратись із міста і приїхали в село Остапівка, де проживали батьки дружини Тетяни Володимирівни. Вже наступного дня пішов в місцеву територіальну оборону.

У травні місяці, коли місто Ірпінь звільнили, Віктор Михайлович повертається туди, розпочинає власними силами відновлювати пошкоджену квартиру, поступово робити косметичний ремонт. Згодом пішов на свою роботу, де сумлінно виконував, у ці складні часи, поставлені задачі.

Коли отримав повістку, не роздумуючи пішов до військомату і далі на на фронт. Він говорив: «Якщо я не піду та всі так зроблять, то хто ж буде захищати рідних!»

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь